Results 1 to 10 of 10

Thread: Hotkeys For Scripts Of Brimstone Bug Please

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Hotkeys For Scripts Of Brimstone Bug Please

    i need 1 hotkey Drop Gps in the ground when i dont hav cap or when i have 100 of cap please help me

  2. #2
    Normal User
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    296
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    19
    Rep Power
    5
    try it:

    PHP Code:
    if cap x then
    dropitems
    (3051)
    end 
    Maniacos Scripts ~> Here!
    Free Scripts by Maniacos ~> Here!

    REP+ If i Helped you

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Thx Bro, last question...how i can do for configure this dop in 200 of cap ? srry for my sux english i hope u understand me

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    172
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    5
    PHP Code:
    if cap 200 then 
    dropitems
    (3051
    end 

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Dont Work xd other suggestions?

  6. #6
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Location
    Rio de Janero - RJ / Canada
    Posts
    870
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    30
    Rep Power
    0
    Hi Rubens, u can use a hotkey that when ur cap is less than 200 it stop getting gold and drop it

    if cap > 200 then
    setsettings('Settings\\Looting\\List\\Gold Coin\\Destination','Name of your Gold Backpack')
    elseif cap < 200 then
    setsettings('Settings\\Looting\\List\\Gold Coin\\Destination','ground')
    end

  7. #7
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by Phillipefn View Post
    Hi Rubens, u can use a hotkey that when ur cap is less than 200 it stop getting gold and drop it

    Thx Bro this works perfectly

  8. #8
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Location
    Rio de Janero - RJ / Canada
    Posts
    870
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    30
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Ropiderz View Post
    Up don't work because id of gold coin is 3031.

    Code:
    if (cap < 200) then
        dropitems(3031)
    end
    did i mention any id anywhere? lol

    @Rubens
    u welcome bro

  9. #9
    iBot User walukasz's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Poland
    Posts
    312
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    25 Post(s)
    Reputation
    67
    Rep Power
    5
    if cap < 200 then
    moveitems("gold coin", "all", "ground", 100)
    end

    So far I noticed dropitems drops all items of this kind you have, this action will drop only up to 100 gp.

  10. #10
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    if (cap < 200) then
    dropitems(3031)
    end





    is crap and drops all my gold on to ground

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •