Results 1 to 8 of 8

Thread: Put on amulet!

  1. #1
    Normal User Xmago's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    64
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5

    Put on amulet!

    Could some1 make an action like : If 3x monsters on screen it will put on garlic necklace..
    I'm thinking of this since i'm botting ss/medusas at pretty low lvl so i just want it to be more safe.
    Yours~
    //Monir

  2. #2
    iBot User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    why not just have it on all the time even more safe

  3. #3
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Location
    Rio de Janero - RJ / Canada
    Posts
    870
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    30
    Rep Power
    0
    Hi there buddy! Try this one

    if maround(7,"Serpent Spawn","Medusa","Hydra") >= 3 and amulet ~= garlicnecklaceidhere
    then
    moveitems("Garlic Necklace","BackpackName","amulet",1)
    else
    moveitems("Garlic Necklace","amulet","Backpack Name",1)
    end

  4. #4
    Normal User Xmago's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    64
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by Phillipefn View Post
    Hi there buddy! Try this one
    Sick! It's working perfect!
    I just edited to :
    else
    moveitems("platinum amulet","BackpackName","amulet",1)
    .
    Fast answer, + its working. Tyvm man !
    Yours~
    //Monir

  5. #5
    Normal User Xmago's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    64
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by salty View Post
    why not just have it on all the time even more safe
    Bro, the economy is minimal for me!
    Yours~
    //Monir

  6. #6
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Location
    Rio de Janero - RJ / Canada
    Posts
    870
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    30
    Rep Power
    0
    im glad u liked it ! and good idea abt the platinum amulet, didnt think abt it lol

  7. #7
    Normal User KingSpiryt's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Poland
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    It dont work fine cuz bot try put it amulet all the time even if he have it on amulet place

  8. #8
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    1,671
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    8 Post(s)
    Reputation
    132
    Rep Power
    9
    Quote Originally Posted by KingSpiryt View Post
    It dont work fine cuz bot try put it amulet all the time even if he have it on amulet place
    PHP Code:
    if maround(7,"Serpent Spawn","Medusa","Hydra") >= and amulet ~= itemid("garlic necklace"then
        moveitems
    ("Garlic Necklace","BackpackName","amulet",1)
    else
        
    moveitems("Garlic Necklace","amulet","Backpack Name",1)
    end 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •