Results 1 to 8 of 8

Thread: Put on amulet!

  1. #1
    Normal User Xmago's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    64
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    6

    Put on amulet!

    Could some1 make an action like : If 3x monsters on screen it will put on garlic necklace..
    I'm thinking of this since i'm botting ss/medusas at pretty low lvl so i just want it to be more safe.
    Yours~
    //Monir

  2. #2
    iBot User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    6
    why not just have it on all the time even more safe

  3. #3
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Location
    Rio de Janero - RJ / Canada
    Posts
    870
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    30
    Rep Power
    0
    Hi there buddy! Try this one

    if maround(7,"Serpent Spawn","Medusa","Hydra") >= 3 and amulet ~= garlicnecklaceidhere
    then
    moveitems("Garlic Necklace","BackpackName","amulet",1)
    else
    moveitems("Garlic Necklace","amulet","Backpack Name",1)
    end

  4. #4
    Normal User Xmago's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    64
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    6
    Quote Originally Posted by Phillipefn View Post
    Hi there buddy! Try this one
    Sick! It's working perfect!
    I just edited to :
    else
    moveitems("platinum amulet","BackpackName","amulet",1)
    .
    Fast answer, + its working. Tyvm man !
    Yours~
    //Monir

  5. #5
    Normal User Xmago's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    64
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    6
    Quote Originally Posted by salty View Post
    why not just have it on all the time even more safe
    Bro, the economy is minimal for me!
    Yours~
    //Monir

  6. #6
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Location
    Rio de Janero - RJ / Canada
    Posts
    870
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    30
    Rep Power
    0
    im glad u liked it ! and good idea abt the platinum amulet, didnt think abt it lol

  7. #7
    Normal User KingSpiryt's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Poland
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    6
    It dont work fine cuz bot try put it amulet all the time even if he have it on amulet place

  8. #8
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    1,670
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    8 Post(s)
    Reputation
    132
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by KingSpiryt View Post
    It dont work fine cuz bot try put it amulet all the time even if he have it on amulet place
    PHP Code:
    if maround(7,"Serpent Spawn","Medusa","Hydra") >= and amulet ~= itemid("garlic necklace"then
        moveitems
    ("Garlic Necklace","BackpackName","amulet",1)
    else
        
    moveitems("Garlic Necklace","amulet","Backpack Name",1)
    end 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •