Results 1 to 6 of 6

Thread: Wheres the problem here?

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Finland
    Posts
    124
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    5

    Wheres the problem here?

    Its just keeps going to first gotolabel.
    Code:
    if cap < captoleave
    or
    itemcount('mana potion', mbp) < mptoleave
    or
    itemcount('brown mushroom', mbp) < shroomstoleave
    then
    gotolabel('hunt')
    else
    gotolabel('backtodp')
    end
    Check out my free scripts: Here

  2. #2
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,364
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    127
    Rep Power
    0
    PHP Code:
    if (cap captoleave) or (itemcount('mana potion'mbp) < mptoleave) or (itemcount('brown mushroom'mbp) < shroomstoleavethen
         gotolabel
    ('hunt')
    else
         
    gotolabel('backtodp')
    end 
    Make sure you have all the correct variables thats on your setup. It is case sensitive

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Finland
    Posts
    124
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    5
    These are my variables and i think i dont have anytypos there.
    Code:
    -- Setup Script made by smargoos --
    --bps
    dpbp = "dragon backpack"
    sdpbp = "crown backpack"
    ldpbp = "red backpack"
    mushdpbp = "demon backpack"
    mbp = "backpack"
    lbp = "expedition backpack"
    gbp = "minotaur backpack"
    --hunt
    mptoleave = 5
    mptobuy = 40
    captoleave = 50
    shroomstoleave = 5
    shroomstowithdraw = 40
    Check out my free scripts: Here

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    try this:

    if ((itemcount(mana potion) <= mptoleave) or (itemcount(brown mushroom) <= shroomstoleave) or (cap <= captoleave))
    then
    gotolabel("backtodp")
    else
    gotolabel('hunt')
    end

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Finland
    Posts
    124
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    5
    Thanks it works. If u add ''s to manapotions and brown mushrooms.
    Check out my free scripts: Here

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    ah cool glad to help

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •