Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: low FPS with ibot! help please!

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    66
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5

    low FPS with ibot! help please!

    Hello guys, i got a problem i hope someone can help me. The problem is that without bot my fps are good between 80-90 but when i open tibia with ibot my fps fall to 17-23 i have lastest drivers of nvidia card i did alot of shits that iv seen in youtube how to improve fps bla bla bla but nothin works, i hope someone could help me to solve it!! thanks


    hosting images

  2. #2
    Normal User blakw's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    www.blakw.com
    Posts
    815
    Mentioned
    221 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    345 Post(s)
    Reputation
    462
    Rep Power
    10
    Try increasing tibia process priority at task manager.


    ------------------------------------Latest Releases:------------------------------------
    Vocations:
    Darashia Lions Rock
    Oramond Seacrest Serpents X1

    For a better iBot!

    (◣_◢)

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    66
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    i did it but doesnt work, i have lastes drivers i disables lots of shits of win 7 for improve it but nothin works..

  4. #4
    Normal User Onehit's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Cwb
    Posts
    693
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    117
    Rep Power
    7
    "What is your computer spec?

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    66
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    this is new computer in my old compuer i can open 5 tibias with bot with win vista and this one is better than the old idk why fps are so low..

  6. #6
    Normal User Onehit's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Cwb
    Posts
    693
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    117
    Rep Power
    7
    Windows Vista too?

  7. #7
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Location
    Rio de Janero - RJ / Canada
    Posts
    870
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    30
    Rep Power
    0
    i dont think 20 fps is low, honestly

    i bot many chars and i limit them all to 30 fps to avoid lag and it work fine

  8. #8
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    66
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    WOhoooo something strange happened to my bot now XD i disabled hud and when i went to enable it again it doesnt work but my fps climbed to 80-90!!! the HUD doesnt work but its nicee 90 fps!!!! anyone knows the reason!?

  9. #9
    Normal User
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    9
    Rep Power
    0
    If you are using HUD ur fps go down a lot!
    So dont use HUD, its the only one method

  10. #10
    Normal User
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    342
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    5
    how much tibia cliente mcs?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •