Results 1 to 8 of 8

Thread: Help: Deposit stackable and no stackable items

  1. #1
    iBot User Ramos's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    44
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Help: Deposit stackable and no stackable items

    Hello. I need help with that action.
    I have a bp in depot with 20 bps inside. For example 3 blue backpacks and 17 red backpacks. I would like to have an action that deposit stackable items in the blue backpacks and no stackable items in the red backpacks.

    Thanks.

  2. #2
    Normal User ToadZ's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Tarantula Caves - Tiquanda
    Posts
    146
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    26
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by Ramos View Post
    Hello. I need help with that action.
    I have a bp in depot with 20 bps inside. For example 3 blue backpacks and 17 red backpacks. I would like to have an action that deposit stackable items in the blue backpacks and no stackable items in the red backpacks.

    Thanks.
    Code:
    depotdeposit("BPTOMOVE", "Item1", "Item2", "Item3"...)

  3. #3
    iBot User Ramos's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    44
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Yes, but if a backpack is filled with items... How could I do the bot deposit items in the next backpack?

    I mean, if the backpack is full I want the bot deposit those items in the next backpack.
    Last edited by Ramos; 08-15-2012 at 10:20 AM.

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    110
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    14
    Rep Power
    5
    depotdeposit does this automatically. if it cannot put the item in one backpack, it will auto try the next bp untill all the items listed are deposited.

  5. #5
    iBot User Ramos's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    44
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Thanks guys!!

    Mmmm... the last one question.
    Does the bot automatically deposit all the items of the loot backpack?? If I'm in the loot bp number 3 for example (the loot bp number 3 is inside loot bp number 2 and this one inside loot bp number 1), the bot deposit the loot of that backpack but... Does it deposit the loot of the previous backpacks?

    Regards
    Last edited by Ramos; 08-15-2012 at 11:52 AM.

  6. #6
    Normal User RafiXWPT's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    (Poland) http://rafixwptscripts.com
    Posts
    1,602
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    128 Post(s)
    Reputation
    128
    Rep Power
    9
    i creared simple action for it. when ill back home ill post it here

  7. #7
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    110
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    14
    Rep Power
    5
    if all of your loot bps are open, and it can see the loot you want to put in the dp, it will deposit it in the dp. but if the bot can not see it, then it will not put it in the dp.

    my suggestion to you would be to have the bot turn off open next bp, then open every loot backpack you have before you deposit items in dp, that way it gets them all. then have it turn back on open next bp.

  8. #8
    iBot User Ramos's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    44
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Thanks all!! The action works perfectly!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •