Results 1 to 8 of 8

Thread: Ok. depositter starting to annoy me alot now. help.

  1. #1
    iBot User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    246
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    7
    Rep Power
    0

    Ok. depositter starting to annoy me alot now. help.

    ok. before the tibia i bot update,my depositter worked perfectly, no bugs, nothing.
    and i've tried to change it, but nothing workes.

    atleast here is the depositter;

    PHP Code:
    ---- Depositing
    while windowcount("locker") < do
    reachgrounditem("depot")
    wait(1000,2000)
    openitem("depot")
    wait(10002000)
    end 
    PHP Code:
    if windowcount("locker") > 0 then
    while windowcount("depot chest") < do
    wait(10002000)
    openitem(3502"locker")
    wait(700900)
    end
    end 
    PHP Code:
    openitem(Mainbpdpname"depot chest")
    wait(700,900)

    depotdeposit(AddonBpName,"Dragons Tail""Small Diamond""Life Crystal""Green Dragon Leather""Green Dragon Scale""Red Dragon Scale""Red Dragon Leather""Power Bolt""Golden Mug")
    wait(700,900)
    depotdeposit(OtherBpName,"Dragon Shield""Dragon Hammer""Dragonbone Staff""Wand of Inferno""Steel Helmet""Steel Shield""Double Axe""Broadsword""Serpent Sword""Dragon Scale Mail""Royal Helmet""Fire Sword""Dragon Slayer""Dragon Lord Trophy""Tower Shield")

    wait(500,1000)
    openitem(LootBpId,LootBpId,false)
    depotdeposit(AddonBpName,"Dragons Tail""Small Diamond""Life Crystal""Green Dragon Leather""Green Dragon Scale" "Red Dragon Scale""Red Dragon Leather""Power Bolt""Golden Mug")
    wait(700,900)
    depotdeposit(OtherBpName,"Dragon Shield""Dragon Hammer""Dragonbone Staff""Wand of Inferno""Steel Helmet""Steel Shield""Double Axe""Broadsword""Serpent Sword""Dragon Scale Mail""Royal Helmet""Fire Sword""Dragon Slayer""Dragon Lord Trophy""Tower Shield")

    wait(500,1000)
    openitem(LootBpId,LootBpId,false)
    depotdeposit(AddonBpName,"Dragons Tail""Small Diamond""Life Crystal""Green Dragon Leather""Green Dragon Scale" "Red Dragon Scale""Red Dragon Leather""Power Bolt""Golden Mug")
    wait(700,900)
    depotdeposit(OtherBpName,"Dragon Shield""Dragon Hammer""Dragonbone Staff""Wand of Inferno""Steel Helmet""Steel Shield""Double Axe""Broadsword""Serpent Sword""Dragon Scale Mail""Royal Helmet""Fire Sword""Dragon Slayer""Dragon Lord Trophy""Tower Shield")

    wait(500,1000)
    openitem(LootBpId,LootBpId,false)
    depotdeposit(AddonBpName,"Dragons Tail""Small Diamond""Life Crystal""Green Dragon Leather""Green Dragon Scale" "Red Dragon Scale""Red Dragon Leather""Power Bolt""Golden Mug")
    wait(700,900)
    depotdeposit(OtherBpName,"Dragon Shield""Dragon Hammer""Dragonbone Staff""Wand of Inferno""Steel Helmet""Steel Shield""Double Axe""Broadsword""Serpent Sword""Dragon Scale Mail""Royal Helmet""Fire Sword""Dragon Slayer""Dragon Lord Trophy""Tower Shield"

  2. #2
    iBot User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    246
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    7
    Rep Power
    0
    Addon bp name, other bp name, everything is correct. heres my bp setup:

    PHP Code:
    ----------------BP setup-----------------
        
    Mainbpname "brocade Backpack"
        
    GoldBpId "yellow Backpack"
        
    LootBpId "pirate Backpack"
        
    BpAmmo "dragon Backpack"

    ----------------For DP-------------------
        
    Mainbpdpname "brocade Backpack"
        
    AddonBpName "purple Backpack"
        
    OtherBpName "brocade Backpack" 

  3. #3
    iBot User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    246
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    7
    Rep Power
    0
    comon, someone?

  4. #4
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    Where does it get stuck?

  5. #5
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    PHP Code:
    ----------------BP setup----------------- 
        
    Mainbpname "Backpack of holding" 
        
    GoldBpId "golden Backpack" 
        
    LootBpId "blue Backpack" 
        
    BpAmmo "green Backpack" 

    ----------------For DP------------------- 
        
    Mainbpdpname "fur Backpack" 
        
    AddonBpName "beach Backpack" 
        
    OtherBpName "brocade Backpack" 
    PHP Code:
    openitem(Mainbpdpname"depot chest"
    wait(700,900

    depotdeposit(AddonBpName,"Dragons Tail""Small Diamond""Life Crystal""Green Dragon Leather""Green Dragon Scale""Red Dragon Scale""Red Dragon Leather""Power Bolt""Golden Mug"
    wait(700,900
    depotdeposit(OtherBpName,"Dragon Shield""Dragon Hammer""Dragonbone Staff""Wand of Inferno""Steel Helmet""Steel Shield""Double Axe""Broadsword""Serpent Sword""Dragon Scale Mail""Royal Helmet""Fire Sword""Dragon Slayer""Dragon Lord Trophy""Tower Shield"
    And your depo needs to look like this.
    Click image for larger version. 

Name:	yalahar bags.jpg 
Views:	20 
Size:	38.3 KB 
ID:	5570

    Tested and works for me.
    Last edited by pink_panther; 08-16-2012 at 07:07 AM.

  6. #6
    iBot User
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    160
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    30
    Rep Power
    5
    mainbpdp name = lootbpdp name, there is 1 missing " , " between "Green Dragon Scale" and "Red Dragon Scale"

  7. #7
    iBot User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    246
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    7
    Rep Power
    0
    ahh thank u
    coalamct

    but hey pink panther, i dont get it.. wtf :S

    can it be cause i got main bp as brocade bp`??? can that be the problem? cuz my bp setuip is
    main bp = brocade bp o.O

  8. #8
    iBot User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    246
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    7
    Rep Power
    0
    PROBLEM SOLVED

    it was the missing "," like u said coalmact!! thanks so much

    now its only 1 bug left on the script and il release 100% dara dls afk.
    and the problem is here;
    http://www.tibiaibot.com/forum/showt...ue-take-a-look

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •