Results 1 to 6 of 6

Thread: attack/chase

  1. #1
    Normal User Crimewave's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Sweden, Stockholm
    Posts
    205
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    7 Post(s)
    Reputation
    12
    Rep Power
    5

    attack/chase

    when i put bot ON he go to wpt and dont follow TARGET wichone is CURRENTLY SELECTED

    the green guy is putted on next to eq

    wpt are putted by "NODE"

    every monster is "ATTACK/CHASE"

    what is wrong ?? :P

  2. #2
    Normal User blablabla's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Curitiba, Brazil
    Posts
    242
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    22
    Rep Power
    5
    Happens here sometimes, I dunno what causes it.

  3. #3
    Normal User Crimewave's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Sweden, Stockholm
    Posts
    205
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    7 Post(s)
    Reputation
    12
    Rep Power
    5
    sometimes ? twice at whole wpt. ATLEAST

  4. #4
    Normal User blablabla's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Curitiba, Brazil
    Posts
    242
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    22
    Rep Power
    5
    Yeah, I guess. It's pretty annoying how sometimes it forgets the monsters are there and goes to a waypoint. It's not a big issue though.

  5. #5
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Location
    Rio de Janero - RJ / Canada
    Posts
    870
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    30
    Rep Power
    0
    try creating the nodes closer to each other, that way when it go to the next 'node' it will still be in the screen of the monster and will atk it eventually :P

  6. #6
    Normal User Crimewave's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Sweden, Stockholm
    Posts
    205
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    7 Post(s)
    Reputation
    12
    Rep Power
    5
    thx for fast answer that can be true cuz between them can be 40sqm space ;P

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •