Results 1 to 8 of 8

Thread: equip ring

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Smile equip ring

    how cain i do that the bot equip a life ring, i loot them, i want to put rings that looted

  2. #2
    Normal User livascripts's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    729
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    15
    Rep Power
    6
    PHP Code:
    local RingToUse 'life ring'

    if itemcount(RingToUse) > 0 then
      moveitems
    (RingToUse,'all','ring',1)
    end 

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    thanks DDD

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    i used taht, but the bot move a life ring always, if i have other life ring in my backpack, move this and change for the used ring :S

  5. #5
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    Use the refiller instead?
    Click image for larger version. 

Name:	wear a ring.png 
Views:	134 
Size:	9.7 KB 
ID:	5830
    Last edited by pink_panther; 08-21-2012 at 08:57 AM.

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    jajajajajaajajajajajajajajajajajajajajaajajajajaja jajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajaja jaajajaja ty!!!!!!!!!!!! i love u, ill check in the night your action to deposit my items

  7. #7
    iBot User
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Loool man I haVe like 2 hour trying to fix the error and u do it easly xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

  8. #8
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    action more recomended!!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •