Results 1 to 6 of 6

Thread: Payment done and my days dont comming

  1. #1
    Banned
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    0

    Payment done and my days dont comming

    I have payed for my license of ibot today and i dont received the 30 days , and all payments are done and i acepted the mail.. when i get my 30 days ┐?

  2. #2
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    It can take upto 48 hours, I've bought my 30days like 38 hours ago and still don't got the key, hopefully it'll arrive soon

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Location
    England
    Posts
    160
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    16
    Rep Power
    5
    You don't get a key, it should automatically hit your account. Are you checking on www.tibiaibot.com for your time? Or in the bot itself? You should start up the bot and see if the time is there

    The website will not display your time until the next day.

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by XtrmJosh View Post
    You don't get a key, it should automatically hit your account. Are you checking on www.tibiaibot.com for your time? Or in the bot itself? You should start up the bot and see if the time is there

    The website will not display your time until the next day.
    Well I got this mail, directly after I bought a key.

    Dear -------,

    Thank you for your purchase of:

    (1) - Tibia iBot 30 days - Full Version

    Licensing information will be sent to you within 48 hours.

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Location
    England
    Posts
    160
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    16
    Rep Power
    5
    Have you tried launching the bot?

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by XtrmJosh View Post
    Have you tried launching the bot?
    I've done it, it says; login and I've to enter my email and password, I've tried to use my email and password to tibiaibot.com forum but it doesnt work, it's also telling a hardware fingerprint.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •