Results 1 to 6 of 6

Thread: Anti KS System

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Anti KS System

    I just need a Anti KS php code, that really works..

    I've tested some I've found in forum, but no one is working..
    Hmm another doubt.

    Where have I put the php code ?
    On the Setup text or Library ?

    ty btw

    Ps. I need the php code, not the (MustAttackMe)...
    Last edited by r0gerio; 08-30-2012 at 01:59 AM. Reason: forgot some

  2. #2
    iBot User walukasz's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Poland
    Posts
    312
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    25 Post(s)
    Reputation
    67
    Rep Power
    5
    I don't think you need any php code, you need lua code.

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by walukasz View Post
    I don't think you need any php code, you need lua code.
    Anynway, u have it ?

    Cause the php code that I've found, its not working anymore =/

    -- by jcs1990 --
    if paround(10) > 0 then
    setsettings('Settings\\Targeting\\Monsters\\monste r1\\MustAttackMe', 'yes')
    setsettings('Settings\\Targeting\\Monsters\\monste r2\\MustAttackMe', 'yes')
    setsettings('Settings\\Targeting\\Monsters\\monste r3\\MustAttackMe', 'yes')
    wait(500)
    elseif paround(10) == 0 then
    setsettings('Settings\\Targeting\\Monsters\\monste r1\\MustAttackMe', 'no')
    setsettings('Settings\\Targeting\\Monsters\\monste r2\\MustAttackMe', 'no')
    setsettings('Settings\\Targeting\\Monsters\\monste r3\\MustAttackMe', 'no')
    end
    Last edited by r0gerio; 08-30-2012 at 11:13 AM. Reason: this isn't working...

  4. #4
    iBot User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    I think you can change this on Targeting> Monsters> "monstername"> ListSettings and change MustAttackMe: to yes

  5. #5
    iBot User walukasz's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Poland
    Posts
    312
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    25 Post(s)
    Reputation
    67
    Rep Power
    5
    monste r1
    monste r2
    monste r3

    you need to put there monster names from your targeting, did you do that? and anyway its still lua code, not php.
    Also I saw at least 2 actions for anti ks, so maybe just try to find them.

  6. #6
    iBot User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    87
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    24
    Rep Power
    5
    doesnt work for me

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •