Results 1 to 8 of 8

Thread: Tibia bug when I enter a fullscreen game!

  1. #1
    iBot User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    73
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    5 Post(s)
    Reputation
    12
    Rep Power
    5

    Tibia bug when I enter a fullscreen game!

    Do any1 have a solution on this problem?
    Tried both minimizing and not minimizing tibia before entering a game that's full screen.

    Both times I got a Tibia error msg.


    Plz help me botting while playing Dota 2 xD


    Kind Regards..

  2. #2
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    1,671
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    8 Post(s)
    Reputation
    132
    Rep Power
    9
    You need better graphic card.

  3. #3
    iBot User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    73
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    5 Post(s)
    Reputation
    12
    Rep Power
    5
    sorry, soder.. Bet I dont, there is another problem

  4. #4
    iBot User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    73
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    5 Post(s)
    Reputation
    12
    Rep Power
    5
    does any1 else got a clue?
    plz help me out!

  5. #5
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Posts
    680
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    24
    Rep Power
    0
    I used to get this on a older graphics card, you can just start dota2 and then tabout and it SHOULD work. Does this happen for other games? Sometimes when I play LoL my windows become real small, but doesn't crash.

  6. #6
    iBot User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    73
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    5 Post(s)
    Reputation
    12
    Rep Power
    5
    Well, got one of the newest nVidia Gfx on the market. so it aint the problem, also my drivers is up to date, so there is something wierd! Haven't tried that much other games since the comp is like 3 days old.
    but will try that and come back to you. Tho is there any1 else who has or been having this kind of problems??

    Kind Regards.

  7. #7
    iBot User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    73
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    5 Post(s)
    Reputation
    12
    Rep Power
    5
    There must be some1 with an answer

  8. #8
    Normal User blakw's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    www.blakw.com
    Posts
    815
    Mentioned
    221 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    344 Post(s)
    Reputation
    462
    Rep Power
    10
    Try using opengl.


    ------------------------------------Latest Releases:------------------------------------
    Vocations:
    Darashia Lions Rock
    Oramond Seacrest Serpents X1

    For a better iBot!

    (◣_◢)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •