Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Wheres Jonatas and his updates?!

  1. #1
    Normal User Templar's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    416
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    18
    Rep Power
    5

    Wheres Jonatas and his updates?!

    this bot bugged is getting annoying already...

  2. #2
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    100
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    waiting for our licenses to run out so that we'd have to purchase new ones

  3. #3
    Normal User Morrei's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by Templar View Post
    this bot bugged is getting annoying already...
    For me its working great. Anyway he should do sth with CPU usage

  4. #4
    Normal User Awskar's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    svärje
    Posts
    371
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    15
    Rep Power
    5
    ya, waiting aswell..

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Ottawa, Canada.
    Posts
    66
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    12
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by Templar View Post
    this bot bugged is getting annoying already...
    The bot is working, maybe ur script is bugged.

    ;*
    Cheers,
    WedNesDay.

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    252
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    NoMercy say in chatbox "make download again"

  7. #7
    Normal User Templar's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    416
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    18
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by WedNesDay View Post
    The bot is working, maybe ur script is bugged.

    ;*
    Nah, ur wrong MR. Kicknet gordinho

  8. #8
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    312
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    iBot is working well for me.
    Since when it started to work bad for you? Last update? What happens? OS?

  9. #9
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,364
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    127
    Rep Power
    0
    The bot is working fine. No one said to quote my post on a new thread in order to rush things, he is aware of your reports he said he will update but he gave no ETA. Its not like u cant even bot, im botting normally...

  10. #10
    Normal User Nizar's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    London, England
    Posts
    336
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    17
    Rep Power
    5
    yeah im botting just fine? although im using only professional scripts from bug and blakw or so

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •