Results 1 to 6 of 6

Thread: Problem with strike spells.

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    109
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    9
    Rep Power
    0

    Problem with strike spells.

    Hai guys, im having a problems with using strike spells, a problem that isnt occuring with runes like sd's or stuff.
    Its not casting (these spells) properly, sometimes i have to wait like 6 second till he actualy hits something with it, like few hits with wand.
    I've already posted in bug thread but then i realised i should search for it, and hvnt found any thread/post about it, so i decided to make thread and ask what do i do wrong?
    I have spell rate on 2010 - 2300 so it should work like that.

  2. #2
    Normal User RafiXWPT's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    (Poland) http://rafixwptscripts.com
    Posts
    1,602
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    128 Post(s)
    Reputation
    128
    Rep Power
    10
    im using spell rate from 500 to 1000 ^^

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    109
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    9
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by RafiXWPT View Post
    im using spell rate from 500 to 1000 ^^
    And is it working well for you?

  4. #4
    Focus Group bofing's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Poland
    Posts
    664
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    52 Post(s)
    Reputation
    95
    Rep Power
    7
    Quote Originally Posted by Nath Rayne View Post
    And is it working well for you?
    I noticed it doesn't work when you set target distance to 4, if it's at 3 then bot shooting spells each time but monster is too close and you get too much damage.

  5. #5
    Normal User RafiXWPT's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    (Poland) http://rafixwptscripts.com
    Posts
    1,602
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    128 Post(s)
    Reputation
    128
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by Nath Rayne View Post
    And is it working well for you?
    yeah, all my scripts have same spell rate, everything works good for me

  6. #6
    iBot User Nosekim's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    1,089
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    6 Post(s)
    Reputation
    70
    Rep Power
    8
    are u using CoolDown Control? if yes set spam rate 200 - 400
    if no set spam rate 1200 - 1500

    i'm using cooldown control for me is better

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •