Results 1 to 8 of 8

Thread: Some help haha ? :P

  1. #1
    Normal User Crimewave's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Sweden, Stockholm
    Posts
    205
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    7 Post(s)
    Reputation
    12
    Rep Power
    5

    Some help haha ? :P

    this wpt is changed by me and it dont works this is only some part of whole wpt,
    the bad thing is.. when he check potions he dont care if he have or not, he just go back whats up??

    Stand 32607 31442 6
    Node 32621 31425 6
    Node 32622 31410 6
    Node 32619 31397 6
    Node 32608 31392 6
    Node 32595 31399 6
    Node 32586 31399 6
    Node 32596 31399 6
    Node 32607 31392 6
    Node 32621 31400 6
    Node 32622 31411 6
    Node 32621 31425 6
    Node 32613 31438 6
    Stand 32609 31442 6
    Action 32609 31442 6 if itemcount(Mp) <= Minmp or itemcount(Hp) <= Minhp or cap <= Mincap then;gotolabel('leavingfirstfloor') end
    Node 32604 31452 6
    Node 32595 31457 6
    Node 32585 31462 6
    Node 32573 31467 6
    Node 32564 31471 6
    Node 32555 31475 6
    Node 32567 31469 6
    Node 32582 31463 6
    Node 32592 31458 6
    Node 32607 31448 6
    Stand 32610 31442 6
    Action 32610 31442 6 if itemcount(Mp) <= Minmp or itemcount(Hp) <= Minhp or cap <= Mincap then;gotolabel('leavingfirstfloor') end
    Stand 32613 31438 6
    Action 32613 31438 6 if not islocation() then gotolabel('huntingcyclops1') end
    Action 32606 31442 6
    Stand 32599 31440 6
    Stand 32612 31439 7
    Node 32623 31439 7
    Stand 32631 31438 7
    Stand 32633 31438 6
    [/QUOTE]

    its only some % of wpt.
    Last edited by Crimewave; 09-04-2012 at 01:49 PM.

  2. #2
    Normal User
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    296
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    19
    Rep Power
    5
    post here only check action... its easier to help you my friend
    Maniacos Scripts ~> Here!
    Free Scripts by Maniacos ~> Here!

    REP+ If i Helped you

  3. #3
    Normal User Crimewave's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Sweden, Stockholm
    Posts
    205
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    7 Post(s)
    Reputation
    12
    Rep Power
    5
    if itemcount(Mp) <= Minmp or itemcount(Hp) <= Minhp or cap <= Mincap then
    gotolabel('leavingfirstfloor') end
    Action 32613 31438 8 if itemcount(Mp) &lt
    = Minmp or itemcount(Hp) &lt
    = Minhp or cap &lt
    = Mincap then
    gotolabel('cychunt') end

    he dont go to label back /;

  4. #4
    Normal User trevux's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Wrong:

    Code:
    if itemcount(Mp) <= Minmp or itemcount(Hp) <= Minhp or cap <= Mincap then;gotolabel('leavingfirstfloor') end
    Right:

    Code:
    if itemcount(Mp) <= Minmp or itemcount(Hp) <= Minhp or cap <= Mincap then
    
    gotolabel('leavingfirstfloor')
    
    end
    If your pots are less than min it will jump to label leavingfirstfloor.

  5. #5
    Normal User Crimewave's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Sweden, Stockholm
    Posts
    205
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    7 Post(s)
    Reputation
    12
    Rep Power
    5
    NOW I NEED only option

    "go to label back"name"

    I MADE IT with it could it be ok?

    if not islocation() then gotolabel('back') end
    Last edited by Crimewave; 09-04-2012 at 02:50 PM.

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    296
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    19
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by Crimewave View Post
    it still dont works :/

    i need action if all cap/pot is good go back to label if not go back
    it must be your setup.. names at action like "Minmp" or "Mp" must be exactly like setup...

    example:

    at Setup:
    MAXMP = 100

    at action:
    if itemcount(MAXMP) < x then ... etc
    Maniacos Scripts ~> Here!
    Free Scripts by Maniacos ~> Here!

    REP+ If i Helped you

  7. #7
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Location
    Rio de Janero - RJ / Canada
    Posts
    870
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    30
    Rep Power
    0
    post ur setup

  8. #8
    Normal User Crimewave's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Sweden, Stockholm
    Posts
    205
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    7 Post(s)
    Reputation
    12
    Rep Power
    5
    THE BOT is totaly crazy like old ng bot haha not like old elf


    Ty for tried help me all

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •