Results 1 to 8 of 8

Thread: problem with turn bot

  1. #1
    Banned
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    178
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    0

    problem with turn bot

    i only see "loading"
    Click image for larger version. 

Name:	sA.JPG 
Views:	2 
Size:	4.2 KB 
ID:	6446

  2. #2
    Normal User RafiXWPT's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    (Poland) http://rafixwptscripts.com
    Posts
    1,602
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    128 Post(s)
    Reputation
    128
    Rep Power
    9
    options>Find Client

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    178
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    hah man -.-
    dsnt work

  4. #4
    Normal User RafiXWPT's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    (Poland) http://rafixwptscripts.com
    Posts
    1,602
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    128 Post(s)
    Reputation
    128
    Rep Power
    9
    try to reinstall net framework and ibot

  5. #5
    Banned
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    178
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    nothing ;/

  6. #6
    Banned
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    178
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    nagle się to stało cały czas nromalnie działało

  7. #7
    Normal User RafiXWPT's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    (Poland) http://rafixwptscripts.com
    Posts
    1,602
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    128 Post(s)
    Reputation
    128
    Rep Power
    9
    Quote Originally Posted by damka View Post
    nagle się to stało cały czas nromalnie działało
    sprawdz czy antyvir/zapora nie zablokowaly ci ibota, mozesz tez zrobic tak:
    usuwasz ibota,
    wylaczasz antyvir/zapora
    pobierasz ibota
    dodajesz go do zaufanych
    wlaczasz antyvir/zapore

    i powinno dzialac all

  8. #8
    Banned
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    178
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    dalej nic ;_;

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •