Results 1 to 4 of 4

Thread: WalkThroughPlayers

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    52
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5

    WalkThroughPlayers

    Walkthroughplayers does not work. How do i make my bot walk through other players?

  2. #2
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,364
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    127
    Rep Power
    0
    Theres a bug with having it set to "no" while in pz. But when your trying to leave pz and theres a player blocking you, it will try to walk thru that player.


    Jonatas knows about this^

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    52
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    I fixed this. I wasn't aware that all the scripts in this bot are CASE SENSITIVE. I had Ibot automatically changing the WalkThroughPlayers Function to "Yes" and "No" instead of "yes" and "no". I hope the case sensitivity issues can be fixed.
    Actually this does not work unless you are walking with arrows keys....
    Last edited by welohabi; 09-06-2012 at 04:38 AM.

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    52
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    Actually this only works about half the time and needs to be improved...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •