Results 1 to 2 of 2

Thread: Problema com recebimento do ibot.

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    moc
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Problema com recebimento do ibot.

    é porque eu paguei o ibot, na segunda feira dia 3, e na terça-feira, 4 de setembro de 2012 12:40:56 chegou o email do pagseguro confirmando o pagamento
    e quando eu entro no bot lá diz que eu não tenho dias, a mesma coisa aparece no site.
    "Welcome mesquita2012! You have 0 days to use iBot. [Logout]"
    Atenciosamente,

    Guilherme.

  2. #2
    Normal User Archang3l's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Normalmente e inclusive comigo também, fiquei esperando os dias cairem no site, porém logando no bot que cai a ativação dos dias.

    Mande um e-mail pro suporte enviando a confirmação do pagamento..
    The world ain’t all sunshine and rainbows. It’s a very mean and nasty place, and I don’t care how tough you are, It will beat you to your knees and keep you there permanently IF YOU LET IT…

    You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But It ain’t about how hard you hit… it’s about how hard you can get hit and keep moving forward. How much can you take and keep moving forward? THAT’S HOW WINNING IS DONE!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •