Results 1 to 5 of 5

Thread: Import just the Waypoints from Neobot

  1. #1
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Location
    São Vicente/SP
    Posts
    247
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    22
    Rep Power
    0

    Import just the Waypoints from Neobot

    Hello everybody,if this is not the right place to this thread,iam so sorry and please put my thread on the correct place.

    I wanna know if is possible to import just the Waypoints from a Neobot script?
    I would like to import waypoints from a script of Carrot on a stick hunter,this script runs on all respaws of carniphilas and kill then all,but i need just the waypoints...
    it's possible?
    Thanks.

  2. #2
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    1,671
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    8 Post(s)
    Reputation
    132
    Rep Power
    9
    http://from-neo.com/[Use at your own risk]

    Open the Carniphila script with notepad and paste it on that site, Click Convert and copy the waypoints and paste them in your iBot script with notepad.
    Last edited by soder; 09-07-2012 at 06:45 PM.

  3. #3
    Normal User Moe's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Halifax, Canada
    Posts
    491
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    5 Post(s)
    Reputation
    90
    Rep Power
    5
    Last I heard that one was no longer safe to use =O

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    1,671
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    8 Post(s)
    Reputation
    132
    Rep Power
    9
    I think he fixed it, I'm not sure though now as you mention it

  5. #5
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Location
    São Vicente/SP
    Posts
    247
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    22
    Rep Power
    0
    =/ i tryiet it,but not works...anyone knows other way?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •