Results 1 to 6 of 6

Thread: Looting - NEED HELPED

  1. #1
    iBot User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Looting - NEED HELPED

    Hey, guys.
    I'm botting Cyclops, and the time killing one creature moving onto the next one is a really important part of how much profit you gain.
    I think the looting is very slow, and takes time.
    First he kills the creature, then he uses 1-2 seconds to open the body, then he uses 2 seconds to consider the loot, and then he moves on.
    Is it possible to make him loot quicker?

    Thanks to everyone helping!

  2. #2
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,364
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    127
    Rep Power
    0
    Are you sure you dont have an action hotkey or healer interupting your looting?

    For example, Maybe the bot is trying to use strong health potion when you have 0


    Do you see a "Sorry. Not possible" white text below your tibiascreen?

  3. #3
    iBot User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    No. It's no such texts, he's not using any item interupting the loot or something.
    He is just slow, I mean..
    I heard about something called "Quick Looting" or something, does that exist?

  4. #4
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,364
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    127
    Rep Power
    0
    Quick looting is just "Loot after melee kill"


    Ok so back to your problem,
    Try to change the numbers on Settings->Input

    let me know if it helps or not!

  5. #5
    iBot User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Well, I changed "PressWaitTime : 1 to 2", also changed "ClickWaitTime : 1 to 2".
    Then I tried to make "Input - Enabled : no", and that seems to be faster.
    Is it any effect turning this Input off? Is it highering the chance of being banished?

  6. #6
    iBot User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    bump .....

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •