Results 1 to 8 of 8

Thread: Open tomb holes

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Belchatˇw Poland
    Posts
    92
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Open tomb holes

    Does some1 have action for use shovel till hole is open?

  2. #2
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    1,671
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    8 Post(s)
    Reputation
    132
    Rep Power
    9
    Code:
    local HOLEX = 12345
    local HOLEY = 54321
    local HOLEZ = 7 
    opensand(HOLEX, HOLEY, HOLEZ)

  3. #3
    Normal User dragonicevo's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    canada
    Posts
    1,600
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    Reputation
    65
    Rep Power
    8
    its very simple to check location if not stand in front of then shovel then if its down below the hole well continue to run
    http://www.tibiaibot.com/forum/showt...2925#post42925 for basic setup for knight

    If i helped or you liked my scripts rep + me

    trusted free scripts by pink_panther and 3173654 and acid alchamy and marlhex and spens13

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Belchatˇw Poland
    Posts
    92
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    this action is using shovel just 1 time

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Belchatˇw Poland
    Posts
    92
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    want to do it like this but doesnt work
    Code:
    opensand(HOLEX, HOLEY, HOLEZ)
    wait(1000, 1500)
    opensand(HOLEX, HOLEY, HOLEZ)
    wait(1000, 1500)
    opensand(HOLEX, HOLEY, HOLEZ)
    wait(1000, 1500)
    Last edited by Skawa93; 09-14-2012 at 11:05 AM.

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    1,671
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    8 Post(s)
    Reputation
    132
    Rep Power
    9
    Is it normal ankh sand? opensand() works for me.

  7. #7
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Belchatˇw Poland
    Posts
    92
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    yes it is shadow tomb

  8. #8
    Normal User AcidAlchamy's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    The Labratory
    Posts
    749
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    10 Post(s)
    Reputation
    180
    Rep Power
    7
    what I would do; if the opensand() function works but it doesnt open the sand 100% of the time (as it usually doesnt)
    and add this into your script.
    PHP Code:
    NextToHole X Y Z
    opensand
    (HoleXHoleYHoleZ
    go and MANUALLY open the hole. go to BOTTOM of the hole like the default spot it puts you in once down in hole

    Action Script ::
    PHP Code:
    if not islocation()
    then gotolabel("NextToHole")
    end 
    This will make it so, if your char tries to open sand, and it fails; it will go back to that waypoints over and over and over until it finally works!
    Last edited by AcidAlchamy; 09-14-2012 at 08:22 PM.

    Follow my Activity on Facebook?
    https://www.facebook.com/AcidAlchamyPage
    Download iBot : iBot v2.3.6 - Released
    My Free Scripts :
    ★Free Scripts★ By Acid Alchamy
    Acid Alchamy Updates :
    Updates About Acid Alchamy
    All Scripts by Acid Alchamy :
    All My Posted Scripts
    Latest Thread by Acid Alchamy:
    [Tutorial] Sellers - Avoid Getting Scammed

    +Rep Everyone That Helps You, I'll ALWAYS Return A +Rep.





Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •