Results 1 to 8 of 8

Thread: Open tomb holes

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Belchatˇw Poland
    Posts
    92
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    6

    Open tomb holes

    Does some1 have action for use shovel till hole is open?

  2. #2
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    1,670
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    8 Post(s)
    Reputation
    132
    Rep Power
    10
    Code:
    local HOLEX = 12345
    local HOLEY = 54321
    local HOLEZ = 7 
    opensand(HOLEX, HOLEY, HOLEZ)

  3. #3
    Normal User dragonicevo's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    canada
    Posts
    1,600
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    Reputation
    65
    Rep Power
    10
    its very simple to check location if not stand in front of then shovel then if its down below the hole well continue to run
    http://www.tibiaibot.com/forum/showt...2925#post42925 for basic setup for knight

    If i helped or you liked my scripts rep + me

    trusted free scripts by pink_panther and 3173654 and acid alchamy and marlhex and spens13

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Belchatˇw Poland
    Posts
    92
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    6
    this action is using shovel just 1 time

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Belchatˇw Poland
    Posts
    92
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    6
    want to do it like this but doesnt work
    Code:
    opensand(HOLEX, HOLEY, HOLEZ)
    wait(1000, 1500)
    opensand(HOLEX, HOLEY, HOLEZ)
    wait(1000, 1500)
    opensand(HOLEX, HOLEY, HOLEZ)
    wait(1000, 1500)
    Last edited by Skawa93; 09-14-2012 at 11:05 AM.

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    1,670
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    8 Post(s)
    Reputation
    132
    Rep Power
    10
    Is it normal ankh sand? opensand() works for me.

  7. #7
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Belchatˇw Poland
    Posts
    92
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    6
    yes it is shadow tomb

  8. #8
    Normal User AcidAlchamy's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    The Labratory
    Posts
    749
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    10 Post(s)
    Reputation
    180
    Rep Power
    8
    what I would do; if the opensand() function works but it doesnt open the sand 100% of the time (as it usually doesnt)
    and add this into your script.
    PHP Code:
    NextToHole X Y Z
    opensand
    (HoleXHoleYHoleZ
    go and MANUALLY open the hole. go to BOTTOM of the hole like the default spot it puts you in once down in hole

    Action Script ::
    PHP Code:
    if not islocation()
    then gotolabel("NextToHole")
    end 
    This will make it so, if your char tries to open sand, and it fails; it will go back to that waypoints over and over and over until it finally works!
    Last edited by AcidAlchamy; 09-14-2012 at 08:22 PM.

    Follow my Activity on Facebook?
    https://www.facebook.com/AcidAlchamyPage
    Download iBot : iBot v2.3.6 - Released
    My Free Scripts :
    ★Free Scripts★ By Acid Alchamy
    Acid Alchamy Updates :
    Updates About Acid Alchamy
    All Scripts by Acid Alchamy :
    All My Posted Scripts
    Latest Thread by Acid Alchamy:
    [Tutorial] Sellers - Avoid Getting Scammed

    +Rep Everyone That Helps You, I'll ALWAYS Return A +Rep.





Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •