Results 1 to 9 of 9

Thread: Loading problem!!!

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    51
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Loading problem!!!

    when i start the bot it is all time loading.. there isnt change.. i updated net framework 4.0 then i deleted all ibot etc then i created new ibot.. but there isnt change

  2. #2
    Normal User Kazek's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    /root
    Posts
    93
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    By saying loading, what do you mean? iBot doesnt popup at all?

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    51
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    ur name is writing near of iBot v1.1.1 - "Ur name "
    There isnt writing my name.. there is writing Loading.... why it isnt connect my name idk.. i tried to focus and find client...

  4. #4
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Posts
    680
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    24
    Rep Power
    0
    This is a problem alot of people seems to have, a friend had it and simply disabling the UAC (useraccount controlling or something) it works like a charm, but you could simply run both as admin and it SHOULD be fine.

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    51
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    its running both as admin..

  6. #6
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Posts
    680
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    24
    Rep Power
    0
    delete bot, shift+delete, and redownload and see if that works, if not ensure programs such as tibiacast is offline as I'm not sure if that might affect or not (but since it hooks to memory too it might!)

  7. #7
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,364
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    127
    Rep Power
    0
    Delete sirmate's library for now

  8. #8
    Normal User
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Any solution to this problem? I have the same problem since yesterday

  9. #9
    Banned
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    178
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    reinstal tibia

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •