Results 1 to 7 of 7

Thread: Wtf is this... and how can i fix my script

  1. #1
    iBot User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    108
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Wtf is this... and how can i fix my script



    How can i fix this.... i'd rather not have to delete the whole script again -.-... it keeps getting this error, and unable to load it.

  2. #2
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    609
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    37
    Rep Power
    6
    Find line 146 in notepad and delete something :P

  3. #3

    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    74
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    7 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    5
    Open the script in notepad and search for line 146. I guess you named a waypoint or an action to "-" and that's what's wrong. Change and save it and it should work

  4. #4
    iBot User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    108
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by juden View Post
    Open the script in notepad and search for line 146. I guess you named a waypoint or an action to "-" and that's what's wrong. Change and save it and it should work
    i downloaded a script from someone, and didnt make any crazy edits... i only changes healing and the "Setup"...also What program shows me the line numbers? notepad just sucks ass.

  5. #5
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Posts
    680
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    24
    Rep Power
    0
    You can download a program called notepad++, it'll show you row number

  6. #6
    iBot User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    108
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by Hultin View Post
    You can download a program called notepad++, it'll show you row number
    One more problem, like.. after the first error occurs the bot stops functioning all together, I end up having to close it out along with the client and start a new one.

  7. #7
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Posts
    680
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    24
    Rep Power
    0
    It is because the error is seriously bugging the bot, delete the "-" and then try again, if the error continue we'll deal with it then!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •