Results 1 to 9 of 9

Thread: how do you use hotkeys for each vocation?

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5

    how do you use hotkeys for each vocation?

    If you play with different vocation how do you do with hotkeys? well i have to change mine everytime i logg into the game or change character

    possible to make something to get it eisier?

  2. #2
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    8
    Rep Power
    0
    yeh i wonder the same , coz friend of mine had it but he forgot it lawl

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    100
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

  4. #4
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,081
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    127
    Rep Power
    0
    just click on my thread!!

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    100
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    There's no such thing as too much advertising, is there?

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    wiki guide works thanks

  7. #7
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    when i closed down tibia and opens it , its same hotkeys and i tried the guide over and over again and cant understand whats wrong

    lure avros i cant enter ur link either

    omg -.-

  8. #8
    iBot User Dehan's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    www.ssocialscripts.com
    Posts
    910
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    114
    Rep Power
    7
    Quote Originally Posted by Hero Ganyan View Post
    when i closed down tibia and opens it , its same hotkeys and i tried the guide over and over again and cant understand whats wrong

    lure avros i cant enter ur link either

    omg -.-
    http://www.tibiaibot.com/forum/showt...or-each-client!!
    Check out - Dehan Accounts Service!

    Proud Scripter of BUgWT STAFF

  9. #9
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    Thanks Dehan took me long time but now it works like a charm really thanks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •