Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: heelp i died twice killed by 1 monster...

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    66
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5

    heelp i died twice killed by 1 monster...

    my bot works fine but after some hours botting, gets stucks or something because i died by 1 monster...i didnt changd anything so i cant understand wtf happened to me..

  2. #2
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    1,671
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    8 Post(s)
    Reputation
    132
    Rep Power
    9
    We need to know what happens exactly to help you.

  3. #3
    Normal User stp31's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    126
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    16
    Rep Power
    5
    Any details would help us
    Ancient scarab 99% AFK RELEASED!

  4. #4
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,364
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    127
    Rep Power
    0
    More details and where you are hunting.


    Btw, how do you know its not more than 1 monster? It only shows 1 monster on deathlist

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    with me the same... both chars on stop looting and another one died... i dont know the reason...

  6. #6
    iScripter Eli's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3,764
    Mentioned
    492 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    956 Post(s)
    Reputation
    586
    Rep Power
    10
    @ neyamire @ alardao

    Give us more details, I'm pretty sure we find a way to help you guys!

  7. #7
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    66
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by BUgWT View Post
    More details and where you are hunting.


    Btw, how do you know its not more than 1 monster? It only shows 1 monster on deathlist
    vengoth and Deeplings with 300+ EK
    When i died in vengoth i was watching a moovie and the bots alarm start to say DISCONNECTED, DISCONNECTED XD so i thought was a kick...i checkd bp and averything was ok 80ghp 200 uhp alot of manas etc...
    next day i went to deeplings and i was botting like 3h everything ok, i was in facebook, youtube etc and when i took a look on tibia for chek loot etc WHT A SURPRISE MY DEAD BODY AND ONE DEEPLING BY MY SIDE XD only one in whole screeen!!! xDDD so idk if its youtube or moovie who causes that sh!t. now im affraid to bot again hehe is hard to loose 8kk exp this way...i hope u guys can help mee thankss!!!

  8. #8
    iScripter Eli's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3,764
    Mentioned
    492 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    956 Post(s)
    Reputation
    586
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by neyamire View Post
    vengoth and Deeplings with 300+ EK
    When i died in vengoth i was watching a moovie and the bots alarm start to say DISCONNECTED, DISCONNECTED XD so i thought was a kick...i checkd bp and averything was ok 80ghp 200 uhp alot of manas etc...
    next day i went to deeplings and i was botting like 3h everything ok, i was in facebook, youtube etc and when i took a look on tibia for chek loot etc WHT A SURPRISE MY DEAD BODY AND ONE DEEPLING BY MY SIDE XD only one in whole screeen!!! xDDD so idk if its youtube or moovie who causes that sh!t. now im affraid to bot again hehe is hard to loose 8kk exp this way...i hope u guys can help mee thankss!!!
    Do you have screenshoots of your deads? if not here's an action.
    Code:
    if hppc == 0 then
    screenshot(name.." "..string.gsub(date(), "/", "_").." "..string.gsub(time(), ":", "."))
    wait(1000)
    end
    Do you have all required hotkeys 'hotkeyed' like a potions/spells from F1 to F12?

  9. #9
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    66
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by Eli View Post
    Do you have screenshoots of your deads? if not here's an action.


    Do you have all required hotkeys 'hotkeyed' like a potions/spells from F1 to F12?
    i dont have screenshot for show to u but i can tell u that i saw my dead body with that square that say you are dead bla bla bla...seems like the bot stop healing or get stuckd...
    yes i have whole hotkeys from f1 to f12 and rust remover in shift+f1 iv been botting for 2 weeks fine!
    thanks for the action.
    Last edited by neyamire; 09-20-2012 at 06:28 AM.

  10. #10
    iBot User
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    103
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    7 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    5
    i think it can be lag of client because i have somthing like this:
    i was sitting in te computer and searching internet, my char was hunting on demons, after 5mins afk he die i dont know how because he's done repack 15mins ago....


    sometimes i've seen situation how ibot just stop and stand for 3-5second and doesn't respond

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •