Results 1 to 3 of 3

Thread: hardware id problem

  1. #1
    iBot User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    5
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Angry hardware id problem

    Hello, I have a big problem.. everytime I want to open ibot it shows my different hardware id... What's the problem? I can't login to my ibot account because of this.

    edit: I discovered that this problem appear only on ibot vr. 1.1.1 and 1.1.0. I didn't found that problem On 1.0.9. what seems to be a problem?
    Last edited by Cyransss; 09-27-2012 at 06:29 AM.

  2. #2
    iScripter Eli's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3,764
    Mentioned
    492 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    956 Post(s)
    Reputation
    586
    Rep Power
    10

  3. #3
    iBot User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    5
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    I did it already and it doesn't solved my problem

    ok, somehow I solved it. thanks anyway
    Last edited by Cyransss; 09-27-2012 at 08:10 AM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •