Results 1 to 7 of 7

Thread: Help Wanted for a newcomer :D

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    169
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    5

    Help Wanted for a newcomer :D

    Hiho , I have a small problem , first my hole script work perfercly , deposit item , dont skip any label, all work good , but the problem , is I make rune ( hmm) and they dont fucking deposit it , ,, I tryed with the Id I tryed with 2 diferent name (heavy magic missile and heavy magic missiles) nothing to do .. they still dont work !

  2. #2
    Normal User
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    169
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    5
    PHP Code:
    while windowcount('Locker') == 0
    do
    reachgrounditem('depot')
    openitem('depot'wait(500,1000)
    end

    while windowcount(3502) < 1
    do
    openitem(3502'Locker'wait(1000,2000)
    end

    while windowcount(Dpbp) < 1
    do
    openitem(Dpbp3502wait(10002000)
    end

    local CONFIG 
    = {
        
    LOOT_BACKPACK Lootbp,
        
        
    STACKABLE_BACKPACK Stackbp,
        
    STACKABLE_BACKPACK_AMOUNT Stackqty,
        
        
    NOT_STACKABLE_BACKPACK Nonstackbp,
        
    NOT_STACKABLE_BACKPACK_AMOUNT Nonstackqty,
        
        
    DEPOSIT_ITEMS Items,
    }

    local NOT_STACKABLE_LAST_ON_TOITEM_INDEX 01

    while (#CONFIG.DEPOSIT_ITEMS >= ITEM_INDEX) do
        
    if (type(CONFIG.DEPOSIT_ITEMS[ITEM_INDEX]) == "string"then
            local ITEM_ID 
    itemid(CONFIG.DEPOSIT_ITEMS[ITEM_INDEX])
            
            if (
    ITEM_ID 0then
                CONFIG
    .DEPOSIT_ITEMS[ITEM_INDEX], ITEM_INDEX ITEM_IDITEM_INDEX 1
            
    else
                
    table.remove(CONFIG.DEPOSIT_ITEMSITEM_INDEX)
            
    end
        
    elseif (type(CONFIG.DEPOSIT_ITEMS[ITEM_INDEX]) == "number"then
            
    if (CONFIG.DEPOSIT_ITEMS[ITEM_INDEX] > 0then
                ITEM_INDEX 
    ITEM_INDEX 1
            
    else
                
    table.remove(CONFIG.DEPOSIT_ITEMSITEM_INDEX)
            
    end
        
    else
            
    table.remove(CONFIG.DEPOSIT_ITEMSITEM_INDEX)
        
    end
    end

    while (true) do
        for 
    _DEPOSIT_ITEM in ipairs(CONFIG.DEPOSIT_ITEMS) do
            if (
    itemcount(DEPOSIT_ITEMCONFIG.LOOT_BACKPACK) > 0then
                
    if (itemproperty(DEPOSIT_ITEM).isCumulativethen
                    local STACKABLE_LAST_ON_TO 
    0
                    
                    
    while (CONFIG.STACKABLE_BACKPACK_AMOUNT STACKABLE_LAST_ON_TO) do
                        
    local ITEM_COUNT_BEFORE itemcount(DEPOSIT_ITEMCONFIG.LOOT_BACKPACK)
                        
                        
    moveitemsonto(DEPOSIT_ITEM"all"CONFIG.STACKABLE_BACKPACK100STACKABLE_LAST_ON_TOwait(5001000)
                        
                        
    local ITEM_COUNT_AFTER itemcount(DEPOSIT_ITEMCONFIG.LOOT_BACKPACK)
                        
                        if (
    ITEM_COUNT_BEFORE == ITEM_COUNT_AFTER and ITEM_COUNT_AFTER 0then
                            STACKABLE_LAST_ON_TO 
    STACKABLE_LAST_ON_TO 1
                        
    elseif (ITEM_COUNT_AFTER == 0then
                            
    break
                        
    end
                    end
                
    else
                    while (
    CONFIG.NOT_STACKABLE_BACKPACK_AMOUNT NOT_STACKABLE_LAST_ON_TO) do
                        
    local ITEM_COUNT_BEFORE itemcount(DEPOSIT_ITEMCONFIG.LOOT_BACKPACK)
                        
                        
    moveitemsonto(DEPOSIT_ITEM"all"CONFIG.NOT_STACKABLE_BACKPACK100NOT_STACKABLE_LAST_ON_TOwait(5001000)
                        
                        
    local ITEM_COUNT_AFTER itemcount(DEPOSIT_ITEMCONFIG.LOOT_BACKPACK)
                        
                        if (
    ITEM_COUNT_BEFORE == ITEM_COUNT_AFTER and ITEM_COUNT_AFTER 0then
                            NOT_STACKABLE_LAST_ON_TO 
    NOT_STACKABLE_LAST_ON_TO 1
                        
    elseif (ITEM_COUNT_AFTER == 0then
                            
    break
                        
    end
                    end
                end
            end
        end
        
        
    if (itemcount(CONFIG.LOOT_BACKPACKCONFIG.LOOT_BACKPACK) > 0then
            openitem
    (CONFIG.LOOT_BACKPACKCONFIG.LOOT_BACKPACKfalsewait(20003000)
        else
            break
        
    end
        
        wait
    (100)
    end

    setsettings
    ("Settings\\CaveBot\\Pathfinding\\WalkThroughPlayers""yes")
    gotolabel('openbp'
    Last edited by Rossie; 09-27-2012 at 06:15 PM.

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    169
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    5
    PHP Code:
    [B]here my setting[/B]

    -- 
    Setup
    Bh 
    true
    Crab 
    false
    Surface 
    false

    -- Potions

    Mp 
    'Mana Potion'
    Maxmp 10
    Mpprice 
    50
    Hp 
    'Health Potion'
    Maxhp 0
    Hpprice 
    50

    --Blank Rune

    BR 
    'Blank Rune'
    MaxBC 20

    runename 
    "heavy magic misile rune" -- 

    Spellrune "adori vis" -- 

    qtdmanaruna 570 -- mana to do rune


    -- Resupply

    MinBR 
    10
    Mincap 
    100
    Minmp 
    5
    Minhp 
    0

    Mainbp 
    'Backpack'
    Lootbp 'Beach Backpack'
    Goldbp 'Golden Backpack'

    -- Depot

    Dpbp 
    'Camouflage Backpack'
    Stackbp 'Red Backpack' 
    Stackqty 2
    Nonstackbp 
    'Orange Backpack'
    Nonstackqty 18

    [COLOR="#FF0000"]Items[/COLOR] = {'medicine pouch''wood''troll green''swamp grass''pelvis bone''bonelord eye''small flask of eyedrops''terra rod''bonelord shield''crab pincers',  'terrorbird beak''seeds''heavy magic missile runes'3198
    Last edited by Rossie; 09-27-2012 at 06:14 PM.

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    169
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    5
    Ofc if somebody can help me to just add something like i put runename in the script for he deposit every runename I will write in setting, will be nice ! :P so if I change my setting for exemple make sd , I will not have to add sudden death run , on my items =

  5. #5
    Normal User blakw's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    www.blakw.com
    Posts
    815
    Mentioned
    221 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    344 Post(s)
    Reputation
    462
    Rep Power
    10
    Try to wrap lua codes with [PHP][/PHP] so it is easier to understand.


    ------------------------------------Latest Releases:------------------------------------
    Vocations:
    Darashia Lions Rock
    Oramond Seacrest Serpents X1

    For a better iBot!

    (◣_◢)

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    169
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by blakw View Post
    Try to wrap lua codes with [PHP][/PHP] so it is easier to understand.
    Thx look fucking better XD

    But still can you help me ? :P

  7. #7
    Normal User
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    169
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    5
    OK I solve my problem After some hour without help XD seriously Got a head dash xD BUT I want To make my script better and here I need your help again

    PHP Code:
    -- Setup
    Bh 
    true
    Crab 
    false
    Surface 
    false

    -- Potions

    Mp 
    'Mana Potion'
    Maxmp 10
    Mpprice 
    50
    Hp 
    'Health Potion'
    Maxhp 0
    Hpprice 
    50

    --Blank Rune

    BR 
    'Blank Rune'
    MaxBC 20

    Runename 
    'heavy magic missile rune'

    Spellrune "adori vis" -- 

    qtdmanaruna 570 -- mana to do rune


    -- Resupply

    MinBR 
    10
    Mincap 
    100
    Minmp 
    5
    Minhp 
    0

    Mainbp 
    'Backpack'
    Lootbp 'Beach Backpack'
    Goldbp 'Golden Backpack'

    -- Depot

    Dpbp 
    'Camouflage Backpack'
    Stackbp 'Red Backpack' 
    Stackqty 2
    Nonstackbp 
    'Orange Backpack'
    Nonstackqty 18

    Items 
    = {'medicine pouch''wood''troll green''swamp grass''pelvis bone''bonelord eye''small flask of eyedrops''terra rod''bonelord shield''crab pincers',  'terrorbird beak''seeds''heavy magic missile rune'
    Like you see , If I change of rune exemple to do explosion or anything else , I will have to Change it at the place ,
    First one at
    PHP Code:
    Runename 'heavy magic missile rune' 
    Second place at
    PHP Code:
    Items = {'medicine pouch''wood''troll green''swamp grass''pelvis bone''bonelord eye''small flask of eyedrops''terra rod''bonelord shield''crab pincers',  'terrorbird beak''seeds''heavy magic missile rune'
    Here I need your help , Can somebody explain me , How to put "Namerune" with all other item ?

    So I will Just have to change at 1 place ,in it will be at
    PHP Code:
    Runename 'heavy magic missile rune' 
    Thx in Advance

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •