Results 1 to 9 of 9

Thread: Problem with opening backpacks

  1. #1
    Normal User Kepik's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    9
    Rep Power
    0

    Problem with opening backpacks

    Bot sometimes has a problem with opening backpacks. Last night my 4 characters for 5h tried their backpacks open, just as I woke up I saw it. Always open the backpack takes about 30 minutes.

    Anyone know how to fix it?

  2. #2
    Normal User blakw's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    www.blakw.com
    Posts
    817
    Mentioned
    221 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    345 Post(s)
    Reputation
    462
    Rep Power
    10
    Post your action.


    ------------------------------------Latest Releases:------------------------------------
    Vocations:
    Darashia Lions Rock
    Oramond Seacrest Serpents X1

    For a better iBot!

    (◣_◢)

  3. #3
    Normal User Kepik's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    9
    Rep Power
    0
    here

    PHP Code:
    -------opening backpacks-------
    if 
    windowcount() ~= 3 then

    closewindows
    ()
    wait(400600)

    openitem(MainBP'back')
    wait(400600)
    resizewindow(MainBP0)
    wait(400600)

    openitem(LootBPMainBPtrue)
    wait(400600)
    resizewindow(LootBP0)
    wait(400600)

    openitem(GoldBPMainBPtrue)
    wait(400600)
    resizewindow(GoldBP0)
    wait(400600)

    resizewindows()
    wait(400600)

    end 

  4. #4
    Normal User Orexx's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    592
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    64
    Rep Power
    6
    Also Blak, I use this, and for some reason, after server save, it didnt open up my backpacks, so the loot checker did not count my loot, and I had an unfortunate death. Does your Reconnect + BP opener still work?

    Script provided:

    --[[
    Name: Auto Reconnect & Bp Opener by BlakW
    Version: v2.0
    ]]--


    --Account:
    accountNameIs = ("abcdefg")

    --Password:
    passwordNameIs = ("1234567")

    --Character name:
    characterNameIs = ("Blakw")

    --Main Backpack Name:
    mainBackpackName = ("Red Backpack")

    --Loot Backpack Name:
    lootBackpackName = ("Orange Backpack")

    --Gold Backpack Name:
    goldBackpackName = ("Yellow Backpack")

    --Supply Backpack Name:
    supplyBackpackName = ("Blue Backpack")


    if (connected == false)
    then
    connect(accountNameIs, passwordNameIs, characterNameIs)
    wait(600, 1800)
    pausewalking(10000)
    if windowcount() == 0
    then
    closewindows()
    wait(1000)
    openitem(mainBackpackName, "back")
    wait(2000)
    resizewindows()
    openitem(lootBackpackName, mainBackpackName, true)
    wait(2000)
    resizewindows()
    openitem(goldBackpackName, mainBackpackName, true)
    wait(2000)
    resizewindows()
    openitem(supplyBackpackName, mainBackpackName, true)
    wait(2000)
    resizewindows()
    wait(1000)
    end
    setcavebot("yes")
    wait(300)
    settargeting("yes")
    wait(300)
    setlooting("yes")
    wait(1000)
    end

  5. #5
    Normal User Kepik's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    9
    Rep Power
    0
    anyone can help?

  6. #6
    iScripter Eli's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3,764
    Mentioned
    492 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    956 Post(s)
    Reputation
    586
    Rep Power
    10
    [Action] "CheckBP"
    Code:
     if windowcount() ~= 4 then gotolabel("OpenBP") end
    [/Action]

    [Action] "OpenBP"
    Code:
     closewindows()
    wait(500, 1000)
    openitem(MainBP, 'back')
    wait(500, 1000)
    resizewindows()
    openitem(LootBP, MainBP, true)
    wait(500, 1000)
    resizewindows()
    openitem(GoldBP, MainBP, true)
    wait(500,800)
    resizewindows()
    [/Action]

  7. #7
    iBot User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    79
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    4 Post(s)
    Reputation
    9
    Rep Power
    0
    Same problem here. If my client is minimalized its not working, i have to got in main windows this client what bp's have to be opened. Sometimes its working great, sometimes it didint open my bp - it keep trying for a couple of hours till I just click on the Tibia Window. Did anyone know how to fix it?

  8. #8
    Normal User
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    47
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Same problem when are minimized!

    Quote Originally Posted by Billkoy3 View Post
    Same problem here. If my client is minimalized its not working, i have to got in main windows this client what bp's have to be opened. Sometimes its working great, sometimes it didint open my bp - it keep trying for a couple of hours till I just click on the Tibia Window. Did anyone know how to fix it?

  9. #9
    iBot User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    79
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    4 Post(s)
    Reputation
    9
    Rep Power
    0
    BUMP KURWA 7 h wasted at night.... All minimalized clients didint open bp. On Aurora in night is much lost... Cuz not many people botting in night. I hope some1 know how to fix it and let us know...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •