Results 1 to 5 of 5

Thread: Change UE action.

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    152
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    7
    Rep Power
    0

    Change UE action.

    Hello.

    This sript take exevo gran mas vis if 2 Rat. I want take exevo gran mas vis if 2 rat and one of them got 30% HP.


    PHP Code:
    local creaturesToHit = {"Rat"
    local minimumAround 2

    if ((paround(7true) == 0) and (maround(1unpack(creaturesToHit)) >= minimumAround)) 
    then
        cast
    ("exevo gran mas vis")
        
    wait(1000)
    end 

  2. #2
    Normal User Straxor's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    430
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    46
    Rep Power
    5
    I think u can do like this

    PHP Code:
    local creaturesToHit = {"Rat"}  
    local minimumAround 

    if ((paround(7true) == 0) and (maround(1unpack(creaturesToHit)) >= minimumAround and (creaturesToHit.hpperc) < ( Monsters Hp ))  
    then 
        cast
    ("exevo gran mas vis"
        
    wait(1000
    end 

  3. #3
    Normal User Straxor's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    430
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    46
    Rep Power
    5
    else i recomend to ask @ Soder for help he is the best of all.

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    1,671
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    8 Post(s)
    Reputation
    132
    Rep Power
    9
    I guess the rat with < 30% hp is the target
    PHP Code:
    local creaturesToHit = {"Rat"}  
    local minimumAround 

    if ((paround(7true) == 0) and (maround(1unpack(creaturesToHit)) >= minimumAround) and (target.hppc <= 30))  
    then 
        cast
    ("exevo gran mas vis"
        
    wait(1000
    end 
    Quote Originally Posted by Straxor View Post
    else i recomend to ask @ Soder for help he is the best of all.
    Thanks but thats not true =D
    Last edited by soder; 10-09-2012 at 05:55 PM.

  5. #5
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    I think the second one will only work if there are more than 2 rats and they are all less than 30% hp.

    Top one would work, if it's targeted tho.

    I dont see why you have a wait in there tho. the action already runs on a 800,1000 wait by default, so another wait is pointless.

    However, you should put in a cancast() to handle the 40 second cooldown.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •