Results 1 to 6 of 6

Thread: Hud disappears

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Hud disappears

    Hi! I usually bot a few tibia characters at the same time as I play games like league of legends. However, my HUD disappears for some reason as soon as I start the game, and I do not have fullscreen activated, but this borderless windowed mode. Does anyone of you know how to solve this problem?

  2. #2
    iBot User Skie's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    57
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    5 Post(s)
    Reputation
    21
    Rep Power
    5
    i have the same problem and i dont know what to do

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    I found out that if you keep only one tibia client on focus, and then minimize it real quick at the same time as you print screen, you can get yourself a picture of your profit/h etcetera. Haha, yet it's a bit annoying to do that all the time, especially since I have three bots running.. Does anyone have a solution for this?

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    i have same problem anyone know how to fix it?

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    12
    Rep Power
    5
    Known bug and it has been reported, in the meanwhile, dont play other games in fullscreen mode

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Hey, don't bug, change your graphics to directx9 !!!!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •