Results 1 to 6 of 6

Thread: Help With Depositer

  1. #1
    iBot User
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Unhappy Help With Depositer

    My Setup is like this:

    -- Refil das poções e runas:
    MPname = "strong mana potions"
    MPprice = 80
    MPtobuy = 120

    -- Hunt:
    Captoback = 20
    MPtoback = 25
    Statoback = 850

    And my action waypoint is like this:

    if (itemcount(MPname) < MPtoback) or (stamina < Statoback) then
    gotolabel('Depositer')
    else
    gotolabel('CaveStart')
    end


    He is not checking how many strong mana potions he has left, even if he has more then the minimun he just jump to the next waypoint, without going back to the label CaveStart.
    Someone knows what is wrong ?

  2. #2
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    1,671
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    8 Post(s)
    Reputation
    132
    Rep Power
    9
    PHP Code:
    MPname "strong mana potions" 
    to
    PHP Code:
    MPname "strong mana potion" 

  3. #3
    iBot User
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    I tried, didn't work.

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    1,671
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    8 Post(s)
    Reputation
    132
    Rep Power
    9
    Make sure label CaveStart is spelled like that not like Cavestart

  5. #5
    iBot User
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    It's spelled right, that's the worse haha.

  6. #6
    Normal User dragonicevo's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    canada
    Posts
    1,600
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    Reputation
    65
    Rep Power
    8
    your problem is not that you have it wrong well next step is to give us your script here make sure that you have your depositer waypoint spelled Depositer as well also might be something different check my afk knight script page is usefull for your actions as well might be something you can fix also show a debug in clipboards is a paste function to show us what it is saying.
    http://www.tibiaibot.com/forum/showt...2925#post42925 for basic setup for knight

    If i helped or you liked my scripts rep + me

    trusted free scripts by pink_panther and 3173654 and acid alchamy and marlhex and spens13

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •