Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: HELP with Mc hunting

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Location
    Poland
    Posts
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    12
    Rep Power
    5

    HELP with Mc hunting

    I died 4 times, I want information from people who botting with more that one client how they are using this bot!

    When I used neomc with minimized tibia then bot cant open backpacks, when I use bot with full screen tibia then bot has something like lag of screen but cavebot is not runing (disconect) and character die.

    If someone can paste their print screen with more that one character I will be happy.


    also you can check this thread for more info about minimized tibia:
    http://www.tibiaibot.com/forum/showt...kpacks-hunting

  2. #2
    Normal User Jerall's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    481
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    22
    Rep Power
    5
    Happenning same to me , anyway to solve it please x)?
    Jerall [Multivocation] Project
    Looking For Sponsor

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    United States
    Posts
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    I've been running 2 accounts for about 4 hours a day w/ no issues as long as i dont minimize clients, which btw was detectable with neo from what i've read and been told; a friend told me that tibia's detection tool can tell somehow if you're downsized, idk if its true or not, but i dont see the point in risking it.
    I'd suggest turning down the frame rate, ctrl+n to remove the name/hp bars; anything you can do to lower your memory/video card usage. If you're dieing to lag its bcuz your computer can't handle the demands of running 2 clients w/ 2 ibot clients up. From what i've read they're working on making the cpu usage lower for the bot, but until then... do w/e it takes to make it take less memory. Less huds, less programs in the background... anything you can think of :P
    Want to buy gold on Honera or Aurera?
    Pm me for more info
    !

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Location
    Poland
    Posts
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    12
    Rep Power
    5
    My CPU usage is no more than 42-43% I dont have lags, my computer is fairly good, I use windows vista 32x.

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    United States
    Posts
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    Vista is by far my least favorite version... anyways, does ur bot freeze?
    I'm running a 2.1 ghz triple core, 4gb memory... integrated gfx, i tried 3 clients today and its still functional... had a char on chosens and spheres, and both of them were fine, and a 3rd client loged in, but not botting.
    My only guess is that its ur video card, but did u multi-client bot with neo before and have no issues? If so its probably just glitches in the bot or scripts causing the bot to lag/freeze if its not the cpu usage issue.
    Want to buy gold on Honera or Aurera?
    Pm me for more info
    !

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    United States
    Posts
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    You could also try running tibia and ibot in compatibility mode for win xp... idk if that'd help, but doesnt hurt to try.
    Want to buy gold on Honera or Aurera?
    Pm me for more info
    !

  7. #7
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Australia, w.a
    Posts
    325
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Reputation
    23
    Rep Power
    5
    i am constantly running at least 2 mcs and never had this problem. i find the problems happen when u open a full screen program.
    i.e ur watching a video on youtube and u make it full screen, it interferes with the bot, i always minimize my clients and have never died due to ibot

  8. #8
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Location
    Poland
    Posts
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    12
    Rep Power
    5
    I am running bot with compaatibility with XP, non compaatibility, as adminostrator, no administrator, full screen(after 2~hours lag of screen disconect of bot), half screen, minimized(dont reopen backpacks) screen, it's giving no effects, I am using bot at 4 accounts, framerate 10, direct 9x. I think it's my last license of iBot

  9. #9
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Location
    Poland
    Posts
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    12
    Rep Power
    5
    any ideato solve that problem????

  10. #10
    Normal User
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    United States
    Posts
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    Do you get kicks or freezes? I've found that ibot can only handle so many kicks/freezes and reconnecting the client before it freezes.
    So kicks = ibot freezing.
    And perhaps just try running 2 or 3 clients and see if it improves the problem?
    Want to buy gold on Honera or Aurera?
    Pm me for more info
    !

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •