Results 1 to 1 of 1

Thread: not working script.

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    67
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    not working script.

    Hi. I have that action on my Cavebot, which I wanna make.

    local mps = positive(mpbuy - itemcount("mana potion")) * 50
    local hps = positive(hpbuy - itemcount("health potion")) * 10
    local Total = mps + hps

    wait(500,1000)
    say("hi")
    wait(1500,2000)
    npcsay("deposit all")
    wait(1000,1300)
    npcsay("yes")
    wait(1000,1300)
    npcsay("balance")
    wait(2000)
    npcsay("withdraw "..Total)
    wait(1000,1300)
    npcsay("yes")
    wait(1000,1300)
    But when bot is going to the banker, the bot is saying nothing. Just going to next waypoint. I don't know how to repair this problem xd
    Help me.

    also bot is going back to city when bot not should go there.
    Maybe first look at my action:
    -- Setup
    --**Backpack SETUP**

    mainbp = 'red backpack'
    lootbp = 'purple backpack'
    goldbp = 'golden backpack'
    depobp = 'green backpack'



    --**For HUNT**
    mpleave = 10
    hpleave = 1
    capleave = 120

    --**For REFILL**
    buymp = 50
    buyhp = 10
    mpprice = 50
    hphprice = 45
    hp_name = 'health potion'
    mp_name = 'mana potion'


    -----------------reconnect-----------
    useAutoReconnect = "yes"
    that's the checking script on hunting.
    wait(500)
    if (itemcount("mana potion") <= mpleave) or (itemcount("health potion") <= hpleave) or (cap < capleave) then
    gotolabel('Backtotown')else
    dropflask()
    gotolabel('hunt')
    end
    I think that something is wrong with my actions. Maybe the name of Health Potions, Mana potions, or I don't know.. but there's any mistake.

    it looks that:
    http://imageshack.us/photo/my-images/201/problem2d.jpg/

    Next problem is with backpacks. The gold should go to golden bp, and loot should go to purple bp, but it isn't.
    Why?
    http://imageshack.us/photo/my-images/831/problemed.jpg/

    Really I need help.
    Last edited by DroniC; 10-22-2012 at 07:22 AM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •