Results 1 to 5 of 5

Thread: Help at Targeting

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Help at Targeting

    Hello,

    i got a problem with my targeting, everything working so far fine, just the bot is switching the target when its at lowhealth ( blackhp ) and stopping to target it. Same goes for if there are 2 kinds of this monster it is not killing the low hp one, its targeting the full hp one when they are both close to me. Any tip for me what i made wrong?


    Eddy

  2. #2
    iBot User
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    160
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    30
    Rep Power
    5
    OK, first we need to know if the script have more then 1 setting at

    Settings > Targetting> Monsters > Monsterwithproblem > Settings

    If it does have only 1 Setting you should look if it has HPrange set to 0 to 100% or if is like 20 to 100%, that would cause this problem.

    my english is not the best by I think u will understand
    ___________________________________________
    abc abc toda crianša tem que ler e escrever.

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    62
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    5
    you must try too
    Settings>Targeting>Settings
    Then, Check Health Number, Increase it to be better,etc!
    GrmS Scripts
    The Best Scripts
    Coming Soon

  4. #4
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    yeah you problably have targeting set to 1 to 100% when it should be 0 to 100%

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    the HP settings were right i just didnt see the priority was in the wrong order. But thx alot! :*


    ,Eddy

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •