Results 1 to 6 of 6

Thread: Stake action not functional?

  1. #1
    Normal User K_ingen's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    95
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5

    Stake action not functional?

    Hi! I don't know if I am doing anything wrong or if there is something wrong with the stake action.

    I simply try to use this:

    stake(7, true)

    but I get this error:

    attempt to call global 'stake' (a boolean value)

    Thanks!

  2. #2
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    1,671
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    8 Post(s)
    Reputation
    132
    Rep Power
    9
    do you got stake = true in setup? It looks to be the problem.(if stake == true then)
    if you do, change to STAKE or something else.

  3. #3
    Normal User K_ingen's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    95
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by soder View Post
    do you got stake = true in setup? It looks to be the problem.(if stake == true then)
    if you do, change to STAKE or something else.
    Here is a picture that explains it all.


  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    1,671
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    8 Post(s)
    Reputation
    132
    Rep Power
    9
    Weird, try re-download standard library.

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Poland
    Posts
    113
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    5 Post(s)
    Reputation
    14
    Rep Power
    5
    in action u have Blessed_Wooden_Stake and at setup Blessed Wooden Stake maybe just change it? xd

  6. #6
    Normal User K_ingen's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    95
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by jacek331 View Post
    in action u have Blessed_Wooden_Stake and at setup Blessed Wooden Stake maybe just change it? xd
    It is Blessed_Wooden_Stake but the red line is crossing it, hehe...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •