Results 1 to 6 of 6

Thread: Change type of stance

  1. #1
    Normal User Roxiorr's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    143
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    14
    Rep Power
    5

    Change type of stance

    Hello. Is it possible to make hotkey like if 1 monster on a screen (for example dragon) then stance: reach/approach but if there are other monsters and/or more dragons then dragon stance: keep away ? I think it should be action script that change that exacly monster targetting settings.

    Thanks!

  2. #2
    Normal User dragonicevo's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    canada
    Posts
    1,600
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    Reputation
    65
    Rep Power
    8
    umm close to it is category and if more then one then keep away you should know how to do that you are from neo i believe so cheers and go go.
    http://www.tibiaibot.com/forum/showt...2925#post42925 for basic setup for knight

    If i helped or you liked my scripts rep + me

    trusted free scripts by pink_panther and 3173654 and acid alchamy and marlhex and spens13

  3. #3
    Normal User Roxiorr's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    143
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    14
    Rep Power
    5
    I can't do it in category, i need it in action. Something like monsters on a screen count, dragons on a screen count and if 1 dragon then "Settings\\Targeting\\Monsters\\Dragon\\Stance","Reach" else "Settings\\Targeting\\Monsters\\Dragon\\Stance","keep away" But I dont know how to write it :P

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    47
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by Roxiorr View Post
    Hello. Is it possible to make hotkey like if 1 monster on a screen (for example dragon) then stance: reach/approach but if there are other monsters and/or more dragons then dragon stance: keep away ? I think it should be action script that change that exacly monster targetting settings.

    Thanks!
    You can do it in targeting.
    Rat - Category : A
    Cave Rat - Category : A
    Dragon - Category : A

    You delete all settings of the monsters above!

    Category A : ListSettings : Setting0 - Count1 Stance: Reach // Setting1 - Count1+ Stance: Keep Away

  5. #5
    Normal User Roxiorr's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    143
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    14
    Rep Power
    5
    But I have 1 category and I cant change it because there are different monsters to shoot if 3+ sd if less then exori vis/gran terra , some cant be shoot with gran terra... So I need it in action just to change exacly one monster

  6. #6
    Normal User dragonicevo's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    canada
    Posts
    1,600
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    Reputation
    65
    Rep Power
    8
    okay try support then as if it is possible someone might know about it and answer better there.
    http://www.tibiaibot.com/forum/showt...2925#post42925 for basic setup for knight

    If i helped or you liked my scripts rep + me

    trusted free scripts by pink_panther and 3173654 and acid alchamy and marlhex and spens13

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •