Results 1 to 5 of 5

Thread: Is this really right?

  1. #1
    Normal User Sum 41's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    511
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    20
    Rep Power
    6

    Is this really right?

    ammoname = "prismatic bolt" --name of your ammunition
    ammotobuy = 2000 --amount of ammunition to buy
    ammoprice = 20 --price of single ammunition

    mananame = "strong mana potion" --name of your mana potion
    manatobuy = 600 --amount of mana potion to buy
    manaprice = 80 --price of single mana potion

    ammoleave = 300 --amount of ammunition to leave resp
    manaleave = 90 --amount of mana to leave resp
    capleave = 50 --cap to leave resp




    -----------------------------------------------------------------------------------

    if (itemcount(ammoname) + ammoamount) < ammoleave or itemcount(mananame) < manaleave or cap < capleave then gotolabel("exit")
    end


    It goes to exit even if i have more then the leavingshit

  2. #2
    Normal User Misch's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    You didn't even specify "ammoamount"

    I haven't used to bot yet but why do you even add "+ ammoamount"?

    try

    PHP Code:
    if itemcount(ammoname) < ammoleave
    or itemcount(mananame) < manaleave
    or cap capleave
    then gotolabel
    ("exit")
    end 
    don't you have to make "cap" a value as well? (keep in mind I havent used the bot yet)
    Last edited by Misch; 11-04-2012 at 09:33 AM.

  3. #3
    Focus Group Spike33's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    378
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    23 Post(s)
    Reputation
    55
    Rep Power
    5
    ^ is correct

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    122
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    12
    Rep Power
    5
    i think u need to ad or between each one

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    122
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    12
    Rep Power
    5
    if (itemcount(nameMp) < minMp or cap < minCap) or itemcount(nameRune) < minRune or (weaponamount+itemcount(nameAmmo)) < minAmmo then gotolabel("LeaveHunt") end

    thats mine but includes anti stalker runes, without is

    if (itemcount(nameMp) < minMp or cap < minCap) or (weaponamount+itemcount(nameAmmo)) < minAmmo then gotolabel("LeaveHunt") end

    sorry thats for my setup urs is ammoLeave or something in replace of my minAmmo

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •