Results 1 to 5 of 5

Thread: HUD Disappears

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    HUD Disappears

    When loading any HUD, it works perfectly for a while then it decides to disable itself and disappear. I have checked the states and HUDs are enabled.. Is this a bug in the bot or am I doing something wrong?

  2. #2
    Normal User Orexx's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    592
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    64
    Rep Power
    6
    Some people say its due to watching videos in full screen.

    Some say its a boy error.

  3. #3
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by Orexx View Post
    Some people say its due to watching videos in full screen.
    I can confirm this behavior. Streamed videos, like youtube. A bug none the less

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    5
    When I play league of legends while botting same XD

  5. #5
    iBot User
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Brasil
    Posts
    392
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    4 Post(s)
    Reputation
    38
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by Orexx View Post
    Some people say its due to watching videos in full screen.

    Some say its a boy error.
    same here when i watch videos in full screen hud disappears

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •