Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: wtf.. is this

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    wtf.. is this

    -.- Neo bot worked fantastic and so did elfbot and ng on my computer even tibia auto works..
    But when i start Tibia Ibot it takes up to 1min and then starts finally and when i try to use it it freezes and lags.. I made a own script my first day of using it to get a hold of how it works but everything went so faking slow.. A guy adviced me to change the priority, but first it jumps around on the processes list and when i finally get a hold of it it says "Acces is Denied" even though i run it as admin..

    Wtf is wrong with this? :/ i have been trying to ask in the chat room but no one speaks english except one guy who adviced me to the priority thing...

  2. #2
    Normal User
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    169
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    5
    My brother had the same problem , a easy solve it to put ftp to the most low like 10 .. Well Suck on main char , but try it .. if that solve your problem...

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    I kinda thought u were joking but this solved it O.o Whats so different than the other bots?

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    But how to save the scripts u make or the changes because that doesnt work still :P

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    and how do i get it to stop doing something? i disabled all (cavebot and all but it still tries to shovel -.-) i even paused both input and cavebot

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    1,671
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    8 Post(s)
    Reputation
    132
    Rep Power
    9
    Quote Originally Posted by Jokezor View Post
    I kinda thought u were joking but this solved it O.o Whats so different than the other bots?
    The difference of this bot and others is iBot is eating CPU.
    Lowering FPS rate, deleting huds aswell as changing getmessages to getnewmessages in actions will reduce the CPU usage of iBot.

    Quote Originally Posted by Jokezor View Post
    and how do i get it to stop doing something? i disabled all (cavebot and all but it still tries to shovel -.-) i even paused both input and cavebot
    Because you're shoveling with an action running a loop.

    Quote Originally Posted by Jokezor View Post
    But how to save the scripts u make or the changes because that doesnt work still :P
    Files are always saved at iBot > Scripts folder.
    Last edited by soder; 11-05-2012 at 07:29 PM.

  7. #7
    Normal User
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Oh i see... So i cannot reset the that action? :P
    Ah now i understand where my scripts went! You're great!! REP ++ on u !!!

  8. #8
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    1,671
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    8 Post(s)
    Reputation
    132
    Rep Power
    9
    If it's a loop you need to finish the loop or restart the bot.

  9. #9
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    OP on his computer


  10. #10
    Normal User dragonicevo's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    canada
    Posts
    1,600
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    Reputation
    65
    Rep Power
    8
    lmao thats quite funny
    http://www.tibiaibot.com/forum/showt...2925#post42925 for basic setup for knight

    If i helped or you liked my scripts rep + me

    trusted free scripts by pink_panther and 3173654 and acid alchamy and marlhex and spens13

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •