Results 1 to 6 of 6

Thread: If item count..

  1. #1
    Banned
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    402
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    16 Post(s)
    Reputation
    27
    Rep Power
    0

    Post If item count..

    Hi, I'm Boting a noob char in wasps for take honeycomb, and I need an action for when X honeycombs, go to label X, i have it with cap but honeycombs dont ocupe much cap then it didnt go depot :/ if someone can help me i will be very thankfull :*

  2. #2
    Normal User blakw's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    www.blakw.com
    Posts
    815
    Mentioned
    221 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    344 Post(s)
    Reputation
    462
    Rep Power
    10
    PHP Code:
    --Amount of honeycombs to leave:
    local combAmount 50

    if itemcount("honeycomb") >= combAmount
    then
        gotolabel
    ("X")
        
    wait(30004500)
    end 


    ------------------------------------Latest Releases:------------------------------------
    Vocations:
    Darashia Lions Rock
    Oramond Seacrest Serpents X1

    For a better iBot!

    (◣_◢)

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    402
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    16 Post(s)
    Reputation
    27
    Rep Power
    0
    thanks a lot man you are the best!!

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    402
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    16 Post(s)
    Reputation
    27
    Rep Power
    0
    it doesnt work good for me, go each round that use the action :/

  5. #5
    iBot User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    517
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    4 Post(s)
    Reputation
    132
    Rep Power
    7
    Beacause that spam gotolabel() each 3000, 4500. You have to disenable this action in other action (the best in this label "X").

  6. #6
    Banned
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    402
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    16 Post(s)
    Reputation
    27
    Rep Power
    0
    --Amount of honeycombs to leave:
    local combAmount = 50

    this need to be in setup right? and the other like this in action

    if itemcount("honeycomb") >= combAmount
    then
    gotolabel("X")
    end

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •