Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 39

Thread: Ibot Main Window Problem

  1. #1
    Normal User Straxor's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    430
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    46
    Rep Power
    5

    Exclamation Ibot Main Window Problem

    Hello every one .
    I have a big problem and it is that in my Ibot main window i can just see (Start, Extras, Options) not (Help) so when i work on my scripts i cant see the debugs . so can some one tell me what i can do or what the problem maybe is ?
    please respond on this. (Admin or helpers) Thx --Straxor

  2. #2
    Banned
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Poland
    Posts
    242
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    18
    Rep Power
    0
    Do you have Microsoft .NET Framework 4?

  3. #3
    Normal User Straxor's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    430
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    46
    Rep Power
    5
    Yes i have .

  4. #4
    Normal User Sahar's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1,018
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    21
    Rep Power
    7
    Same problem here, I don't have help. There should be help? :O

  5. #5
    Normal User Straxor's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    430
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    46
    Rep Power
    5
    Yes it should, and there you can find debug window, and without it it aint to easy to make actions and not see the bugs.

  6. #6
    Normal User Sahar's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1,018
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    21
    Rep Power
    7
    So what's wrong with my ibot? I have installed this .Net framework 4 amd both Tibia and iBot run as admin..

  7. #7
    Normal User Straxor's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    430
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    46
    Rep Power
    5
    same here , and i even re-install my computer just for this but still it not work

  8. #8
    Normal User blakw's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    www.blakw.com
    Posts
    815
    Mentioned
    221 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    345 Post(s)
    Reputation
    462
    Rep Power
    10
    Using windows default theme or a custom one?


    ------------------------------------Latest Releases:------------------------------------
    Vocations:
    Darashia Lions Rock
    Oramond Seacrest Serpents X1

    For a better iBot!

    (◣_◢)

  9. #9
    Normal User orimorfus's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    MOVED TO INFERNA
    Posts
    222
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    21
    Rep Power
    5
    change your explorer theme, thats the reason i think , some of themes simply arent showing full menu

  10. #10
    Normal User Straxor's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    430
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    46
    Rep Power
    5
    can you maybe tell me exakt how i do it? -- straxor

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •