Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Connection failed

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Finland
    Posts
    124
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    5

    Connection failed

    When i try to start ibot it connects for about 2 minutes then it says connection failed. Anyone else having this problem and how to fix this?
    Check out my free scripts: Here

  2. #2
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    146
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    14
    Rep Power
    5
    also have this problem. I hope Jonatas is going to fix this sht soon

    edit: it works again
    Last edited by Slayz; 11-17-2012 at 03:00 PM.

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    11 Post(s)
    Reputation
    12
    Rep Power
    5
    Not working for me, what did u do Slayz?

  4. #4
    iBot User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    dont work for me :/

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    146
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    14
    Rep Power
    5
    nothing special

    just tried to connect again and it worked

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    11 Post(s)
    Reputation
    12
    Rep Power
    5
    damn, aight, still not working :P ill guess ill just have to w8 and see then

  7. #7
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    i have this problem too, i've died 2x times for some BIG FREEZES that i cant explain from where it came... my net was working too

    edit: bot connects if i keep trying but still having this problem that takes too long to login

  8. #8
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    the connection to fail leaving me tibiaibot

  9. #9
    Normal User
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Ye i am having the same problem now ;/

  10. #10
    Premium User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    me too brooos! the same problem no conect

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •