Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 30

Thread: I lost my soft boots while botting - how is it possible?

  1. #1
    Normal User MrLovely's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    PROland
    Posts
    249
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    10 Post(s)
    Reputation
    50
    Rep Power
    5

    I lost my soft boots while botting - how is it possible?

    I lost soft boots while using BUgWT Deeplings for Ek Script. How is it possible? I started botting with 2 pairs of soft boots and after all day botting I look and there is only 1 soft boots in bp
    I checked all other bps and dp. No softs! I'm not gonna cry but tell me HOW DID IT HAPPEN? I know u propably say it falls into dead monster while looting and putting softs on myself in same time... But it hasn't happened to me ever before so maybe something is wrong with this script? Affffffffff, w8ing for answer

  2. #2
    iBot User OwnageOwned's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Brazil
    Posts
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    10 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    5
    propably he put in dead monster try call to bugwt for check this action

  3. #3
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Posts
    680
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    24
    Rep Power
    0
    As the person above said, it's that or your bot has released mousekey when it's been over the gamewindow, thus throwing them out into the world. Lost 3 softs like that with Neo, since I stopped botting with softs. Not worth risking to loose them

  4. #4
    iBot User OwnageOwned's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Brazil
    Posts
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    10 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    5
    if you're on pc to minimize your tibia not affect the mouse

  5. #5
    Normal User eXotaur's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    How more advanced actions your script contains (which move items), how more chance you risk losing them.
    Also, how lower your graphics are, how faster you'll lose them.

  6. #6
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,364
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    127
    Rep Power
    0
    Im sorry for your loss but is this your first time botting? It's always been like this ever since Neobot there's always been a chance of losing softs while moving them. We can make the action as safe as it gets but thats a risk you should be willing to take if you want to use a bot that simulates mouse and keyboard. Read the sugestions above to minimize your risk.

  7. #7
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    Solution: Don't bot.

  8. #8
    Normal User Topotonixs's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by pink_panther View Post
    Solution: Don't bot.
    +10 you have all reason i lost my soft too xD

  9. #9
    iBot User
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    103
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    7 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    5
    omg check all bps in eq ;D i had this issue to but one pair was on closed bp xD

  10. #10
    iBot User Ragekemi's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    300
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    Reputation
    15
    Rep Power
    5
    Honestly? ive been using a simple soft action i've made myself and havent lost my softies yet, but one time i did map click in gamewindow while i was moving em and tada, throwed em in middle of dp lol luckly i was able to get em fast...
    solution: no softies or no botting, or just dont care :P

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •