Results 1 to 9 of 9

Thread: Computer

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Computer

    Hi all, i have problem. I have often freeze/lags without IBOT. I bought new computer and i dont know why it happen.

    Computer:
    NVIDIA GeForce GTX650
    AMD Phenom(tm) II X4 965 (4CPUs), ~3,4GHz
    8192MB RAM

    Can someone help me?

  2. #2
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    178
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    6
    Rep Power
    0
    Check if you have the latest drivers for the gfx card & motherboard. And btw u said "without IBOT". Was that a typo or....?

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Location
    Brasil
    Posts
    148
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    8
    Rep Power
    0
    format c:
    done.

  4. #4
    iBot User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    319
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    12 Post(s)
    Reputation
    33
    Rep Power
    5
    Well Try to use Dx5 or Dx9 If u use windows dont use OGL

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    freezes and lags could also be from ISP, i would try what other people said already though, gfx drivers, format pc

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    yes, try fix drivers

  7. #7
    Normal User Kapten's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Helsingborg, Antica
    Posts
    214
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    7
    Rep Power
    0
    mi freeze 2 :< annoying shitz

  8. #8
    Banned
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    雪のきらい。
    Posts
    100
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    0
    Its iBot problem.

  9. #9
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    I agree with doom, it is probably your ISP. Or router etc.. Do you use wireless?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •