Results 1 to 10 of 10

Thread: Cant find a Multi Client : /

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Cant find a Multi Client : /

    Hello, i have search for a multi client and found Neomc, but i could not get it to work. I was wondering if thats the up to date version or is there a new version?

  2. #2
    Normal User Nasionka's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Uk
    Posts
    87
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    5
    try run neomc as Administrator right button on NeoMC > Run as administrator

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    I've tried that it doesn't work still, does me using windows vista have anything to do with it?

  4. #4

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    its not working the hotkeys aren't my problem it just wont open a 2nd tibia in general. i open it to the command prompt and then try to open a tibia client and it responds as if the mc wasn't even open. (says tibia client is already running)

  6. #6
    Normal User Nasionka's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Uk
    Posts
    87
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by appleeater View Post
    its not working the hotkeys aren't my problem it just wont open a 2nd tibia in general. i open it to the command prompt and then try to open a tibia client and it responds as if the mc wasn't even open. (says tibia client is already running)
    I know... what u need... but just try and make 2 folders ex. myek tibia and make shortcut to both and run both from this two icons.

  7. #7
    Normal User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    I tried what he had and i still cant open a second tibia?

  8. #8

  9. #9
    Normal User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    I haven't heard of it : / but ik someone who said he would use tv with me so i'll try that out and if that doesnt work i'll try that

  10. #10
    Normal User
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    There's always blackd too

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •