Results 1 to 6 of 6

Thread: my ibot reopens bps over and over again on different scripts! what to do?

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    5

    Angry my ibot reopens bps over and over again on different scripts! what to do?

    tried 10+ scripts problem with all scripts! it opens the mainbp then the loot and then just shut all bps and start over again! it never happened b4 like b4 a week or so but now it is getting annoying'! i opened all 3 bps manually and it worked but when he goes to deposit and go back the problem comes up again

  2. #2
    iBot User
    Join Date
    May 2012
    Location
    USA
    Posts
    153
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Reputation
    16
    Rep Power
    5
    edit the action make sure it has right bps listed

  3. #3
    Normal User blakw's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    www.blakw.com
    Posts
    815
    Mentioned
    221 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    344 Post(s)
    Reputation
    462
    Rep Power
    10
    Using Brown Backpacks? They usually cause problems on script actions so it is recommended to not use them.


    ------------------------------------Latest Releases:------------------------------------
    Vocations:
    Darashia Lions Rock
    Oramond Seacrest Serpents X1

    For a better iBot!

    (◣_◢)

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    1,671
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    8 Post(s)
    Reputation
    132
    Rep Power
    9
    Quote Originally Posted by blakw View Post
    Using Brown Backpacks? They usually cause problems on script actions so it is recommended to not use them.
    It's np using brown backpacks, just name it "backpack" in the variable.

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    you have to set it to classic control

  6. #6
    Focus Group Gryllz's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Dubai
    Posts
    3,482
    Mentioned
    89 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    236 Post(s)
    Reputation
    342
    Rep Power
    10
    your bps configuration is wrong, maybe you wrote down backpack's name incorrectly? ex. "camofulage backpack" than "camouflage backpack"

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •