Results 1 to 7 of 7

Thread: Need Action for change weapon

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Need Action for change weapon

    need an action to change bow for stars and shield
    and action to move stars and shield for bow

  2. #2
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    PHP Code:
    local twoHander "Crossbow" -- Two handed weapon to use
    local oneHander "Assassin Star" -- One handed weapon to use
    local useShield "Copper Shield" -- Shield to use
    local minAmmo 15 -- Minimum one handed weapon to have

    if weapon+itemcount(oneHander) < minAmmo then

    if  weapon ~= itemid(twoHanderthen
    moveitems
    (twoHander"all""weapon"1)
    end

    else

    if 
    weapon ~= itemid(oneHanderthen
    moveitems
    (oneHander"all""weapon"1)
    end

    if shield ~= itemid(useShieldthen
    moveitems
    (useShield"all""shield"1)
    end

    end 

    Will equip the one handed weapon if you have more than the minAmmo ammount. Otherwise it will use a two hander.

    You will also need to setup a refiller rule for both kinds of ammo you are using.

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    i'll try
    thank you

  4. #4
    iBot User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    87
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    24
    Rep Power
    5
    I am Sorry to bodder you @Pink_Panther but could you please do an action that i can put on waypoint like...
    I dont wanna kill the way to the cave with crossbow i want to ignore them and run with shield and assassin star, then when I start in the cave that i should hunt i want an action to switch to crossbow again, is possible to do that?

  5. #5
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    Umm.. what weapon?

    You could make an action to change your refill ammo to royal spears, but when you get to hunt it changes to assassin stars, then when you're leaving back to royal spears?

    EAsy to just by like 5-10 apears during refill.

  6. #6
    iBot User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    87
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    24
    Rep Power
    5
    Sorry, I forget to tell you wich weapon.. Well it has to be warsing bow ( in cave ) and the way to the cave should be assassin star + mms

  7. #7
    iBot User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    87
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    24
    Rep Power
    5
    Nvm, I solved this.. thanks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •