Results 1 to 8 of 8

Thread: Action gold for otserver?

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Action gold for otserver?

    Hello, I'm too lazy to do a action, so I want know, if someone can do that:

    - When have 100 gold coin in the GoldBPName will click on that, and will transform to platinum coin, and if have 100 platinium coins will click to got a 1 crystal coin, It's possible? Thanks.

  2. #2
    Normal User Balbek's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    LDZ
    Posts
    554
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    4 Post(s)
    Reputation
    84
    Rep Power
    6
    PHP Code:
    if (itemcount(3031GoldBPName) >= 100then
              useitem
    (3031GoldBPName)
              
    wait(500,1000)
    elseif (
    itemcount(3035GoldBPName) >= 100then
              useitem
    (3035GoldBPName
              
    wait(500,1000)
    end 

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    does not work

  4. #4
    Normal User Balbek's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    LDZ
    Posts
    554
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    4 Post(s)
    Reputation
    84
    Rep Power
    6
    Any errors in debug console? Did you set variable GoldBPName to the correct bp?

  5. #5
    Normal User Y4rR0's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Warsaw, Poland
    Posts
    596
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    18 Post(s)
    Reputation
    87
    Rep Power
    6
    Quote Originally Posted by Balbek View Post
    PHP Code:
    if (itemcount(3031GoldBPName) >= 100then
              useitem
    (3031GoldBPName)
              
    wait(500,1000)
    elseif (
    itemcount(3035GoldBPName) >= 100then
              useitem
    (3035GoldBPName
              
    wait(500,1000)
    end 
    You forgot about setting GoldBpName.

    This should look like

    Code:
    local GoldBpName = "brocade backpack"
    if (itemcount(3031, GoldBPName) >= 100) then
              useitem(3031, GoldBPName)
              wait(500,1000)
    elseif (itemcount(3035, GoldBPName) >= 100) then
              useitem(3035, GoldBPName) 
              wait(500,1000)
    end

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    does not work :/

  7. #7
    Normal User Balbek's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    LDZ
    Posts
    554
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    4 Post(s)
    Reputation
    84
    Rep Power
    6
    PHP Code:
    local GoldBPName "brocade backpack"

    if (itemcount(3031GoldBPName) >= 100then 
              useitem
    (3031GoldBPName
              
    wait(500,1000
    elseif (
    itemcount(3035GoldBPName) >= 100then 
              useitem
    (3035GoldBPName)  
              
    wait(500,1000
    end 

  8. #8
    Normal User
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    does not work, i have 145 gp and no change

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •