Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Bot minimized and can't open it again

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    127
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    12
    Rep Power
    5

    Bot minimized and can't open it again

    Hello, it already happened to me few times when i'm boting ( i think mostly happened when i'm with 3+ ibot open) when i open the ibot to change something it appears like if it was minimizated so i can't see the options or anything, someone could tell me how i can maximizate it again or why is that happening?
    Yours, Canu
    Click image for larger version. 

Name:	er.jpg 
Views:	33 
Size:	26.1 KB 
ID:	10749

    Here you can see how i see the bot

  2. #2
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    i have the same problem how i can fix them

  3. #3
    iBot User toledo's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    205
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    16
    Rep Power
    5
    ctrl+alt+del > applications > in applications search for ibot program > Right click > maximize

    is the best solution I found

    if i help REP+
    Last edited by toledo; 12-02-2012 at 02:35 AM.

  4. #4
    iBot User toledo's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    205
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    16
    Rep Power
    5
    Post feedback here please

  5. #5
    iBot User toledo's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    205
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    16
    Rep Power
    5
    ctrl+alt+del > applications > in applications search for ibot program > Right click > maximize


    if you can not find the application in ibot

    this is because it minimized by the clock

    at the bottom right of the screen

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

  7. #7
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

  8. #8
    Normal User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    8
    Rep Power
    0
    thanks, worked for me also

  9. #9
    Normal User orimorfus's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    MOVED TO INFERNA
    Posts
    222
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    21
    Rep Power
    5
    if you are using vista then change this shit xD

  10. #10
    Normal User
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    127
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    12
    Rep Power
    5
    Thanks for answer, when it happens again i'll try and give feedback

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •