Results 1 to 7 of 7

Thread: bot ignoring actions?

  1. #1
    iBot User
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    255
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    31
    Rep Power
    5

    bot ignoring actions?

    I can't make my bot do some actions, he's ignoring things like

    closewindows()

    and

    setsettings("Settings\\Cavebot\\Settings\\OpenNextBp","no")

    I just made and waypoint with that, but he doesn't close the windows or set the opennextbp off =/



    * This space in "Next Bp" doesn't exist, I tried to edit the post here, but it just doesn't accept. I've wrote without the space there, but when I post it comes back 0o, I mean, in the action I've got it witout any spaces
    Last edited by fedele; 12-05-2012 at 06:12 AM.

  2. #2
    Normal User jaicob1891's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    62
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Reputation
    15
    Rep Power
    5
    Code:
     setsettings("Settings\\Cavebot\\Settings\\OpenNextBp","no")

  3. #3
    Normal User Balbek's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    LDZ
    Posts
    554
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    4 Post(s)
    Reputation
    84
    Rep Power
    6
    if the bot ignores action, it means that something in the action is not correct

  4. #4
    iBot User
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    255
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    31
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by Balbek View Post
    if the bot ignores action, it means that something in the action is not correct
    Great help.. whats wrong in

    closewindows() ?

    or

    setsettings("Settings\\Cavebot\\Settings\\OpenNext Bp","no")
    ?

  5. #5
    Normal User jaicob1891's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    62
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Reputation
    15
    Rep Power
    5
    "OpenNext Bp" you should have a space inbetween there tried to remove that?

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    http://www.tibiaibot.com/forum/showt...utorial+knight
    Basic BP Opener...

    setsettings("Settings\\CaveBot\\Settings\\OpenNextBp", 'If cavebot enabled')
    Settings > OpenNextBP: Yes
    ____________________
    Give me rep if I can Help u
    Last edited by Davidious; 12-04-2012 at 01:33 PM.

  7. #7
    iBot User
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    255
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    31
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by jaicob1891 View Post
    "OpenNext Bp" you should have a space inbetween there tried to remove that?
    i just copied it wrong here, i'm sorry =p

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •