Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Auto Reconnect.

  1. #1
    Normal User Krypto's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    978
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    32 Post(s)
    Reputation
    61
    Rep Power
    6

    Auto Reconnect.

    Hey guys, I would like to know if someone can help me with an auto reconnect script?

    I'm currently using 3 backpacks. 1 For main BP, 1 For Gold BP, and 1 For Loot BP

    I was wondering if there is any script that will log me in and open my bp's in a certain order after server save so I can continue botting?

    It would be so great and helpful if someone can help me out.. ^^

  2. #2
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    search the forums, there are about 10000 reconenct actions floating around.

  3. #3
    Normal User Krypto's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    978
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    32 Post(s)
    Reputation
    61
    Rep Power
    6
    I saw the one blackw posted but it doesn't work. ;S

  4. #4
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    if not connected then
    connect("username", "password", "char name")
    wait(5000)
    end



    There you go.

  5. #5
    Normal User MrLovely's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    PROland
    Posts
    249
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    10 Post(s)
    Reputation
    50
    Rep Power
    5
    Why now have to be passwords in Reconnect script? In Neobot it wasn't...
    Quote Originally Posted by pink_panther View Post
    if not connected then
    connect("username", "password", "char name")
    wait(5000)
    end



    There you go.

  6. #6
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by MrLovely View Post
    Why now have to be passwords in Reconnect script? In Neobot it wasn't...
    ummm, yes it does.

    htf are you going to log back in without a password?

  7. #7
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    1,671
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    8 Post(s)
    Reputation
    132
    Rep Power
    9
    PHP Code:
    if not connected then
        reconnect
    ()
    end 
    Since latest patch you can reconnect without login info :P

    @pink, you don't keep up with the patch notes? =D
    Last edited by soder; 12-05-2012 at 05:46 PM. Reason: typo

  8. #8
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    Figured it was for dc's when your char screen was open, its not clearly documented.

    Maybe you should ask op.
    Last edited by pink_panther; 12-05-2012 at 05:53 PM.

  9. #9
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    1,671
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    8 Post(s)
    Reputation
    132
    Rep Power
    9
    Quote Originally Posted by pink_panther View Post
    Figured it was for dc's when your char screen was open, its not clearly documented.
    Ah I see, now as you mention it I'm not really sure lol

  10. #10
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by soder View Post
    Ah I see, now as you mention it I'm not really sure lol
    just tested it, it works. but I just assumed it was for reconnects when char screen was still open, like i said.

    I dont use reconnecters though, i never get dced ;/

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •